- 27 Mart 2019
- 30.562
- 113.636
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.301
Tamam sana özel şarkı bulayım dur bekle.kacma.bir yereBende geldim banada şarkı![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam sana özel şarkı bulayım dur bekle.kacma.bir yereBende geldim banada şarkı![]()
![]()
![]()
Abovvvv ellerine emeğine sağlukkk pareeemmmYarın sabah salçaları kaynatıp güneşe sericem yavrum
Ben sinovac oldum,ondan üçüncü aşı sıra gelince çıkacakEvettt olsunnn aşı sonuçta bizi korusunda korona olsakta hafif atlatalım inşaallahhhh
Kızz hele maşaallahh sana![]()
Kaçmam söz düğünle giderimTamam sana özel şarkı bulayım dur bekle.kacma.bir yere
Ellerine sağlık burda dumanlar sardı salça sezonu açıldıAfiyet olsun bitanem ben kışlık yapıyorum baya var ama az kaldi bitecek
Yarında ben duman edicem heryeri hahha mis gibi kokar kaynarken saol migimEllerine sağlık burda dumanlar sardı salça sezonu açıldı![]()
Bide taze taze sıcacık ekmeğin üzerine sürünce ohhh sıcacık salça bak canım çektiYarında ben duman edicem heryeri hahha mis gibi kokar kaynarken saol migim![]()
Oooo en sevdiğim şarkı buu pareeemm![]()
![]()
Çok teşekkür ederim bebek, biliyorsun bu işi
dinleyip hareketlenelim ballı gaymak
![]()
Bide taze taze sıcacık ekmeğin üzerine sürünce ohhh sıcacık salça bak canım çekti![]()
Antalyadaydi en son
Sarımsak yapicam işine biraz zeytin yağı biraz baharat allahhhhhBide taze taze sıcacık ekmeğin üzerine sürünce ohhh sıcacık salça bak canım çekti![]()
Demi kilo alıcam valla
Hahahaha gelin kız çıkın çıkın gelin
Bende yapıyım bari canım çektiSarımsak yapicam işine biraz zeytin yağı biraz baharat allahhhhh![]()
Aman bu kadar takmayin kiloya bir gün yen ettesin gün dengeleyinDemi kilo alıcam valla![]()