- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.156
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.281
Hayırlısı joumHeee ama sanirım ben istanbul dönüşünde olurumm dügün var 13ünde beni ahsta etmesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı joumHeee ama sanirım ben istanbul dönüşünde olurumm dügün var 13ünde beni ahsta etmesin
Hahaha gitmeye bile gözüm kesmiyor kızzHayırlısı joumdügünde boo bollll göbüş at ohhh yandan
![]()
Hahah tamamm kuzumBe n kaçar kızlar accık daha uyuyayım![]()
Bakalummm gelecekmi o heves
Jou
Wilma11
Cookiie
BlueBerry4268
Ayıptır ya ben burda fasulyeyle cebellesiyorum
Siz cen cen ediyorsunuz
Heleki mavera uyuyum dedi ya
Ah ah ben başımı nere vurayım buldum burası iyi![]()
Jou
Wilma11
Cookiie
BlueBerry4268
Ayıptır ya ben burda fasulyeyle cebellesiyorum
Siz cen cen ediyorsunuz
Heleki mavera uyuyum dedi ya
Ah ah ben başımı nere vurayım buldum burası iyi![]()
Sosyalim onlar sohbet ediyordu ondan yavrum sen şimdi geldim galibaNiye ben yokum![]()
Sabah beri nerdesun heleeeeeNiye ben yokum![]()
Sosyalim onlar sohbet ediyordu ondan yavrum sen şimdi geldim galiba
HuhuvvvvEv işi dünyası beybi![]()
Küsme.kuzum bak başka kimse yok son sayfalara bak onlar burda çene yapıyordu onları etiketindim bide küslük sen çıkarmaValla küsüyordum parem şimdi geldim![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun bitanem ben kışlık yapıyorum baya var ama az kaldi bitecekHahahahahahah yaaaaa vurmaa vallahaaa yerim seniinn öperimm o alnınııı
Bense fasulye yemeği ediyorum pareeeeeeeee
Peride dışarlarda dır mağazalara falann
Migimde işin de gücünde![]()
Aaaa demek senin bünye biraz düşükmüş kuzu, allahtan çok uzun sürmüyoHuhuvvvv![]()
Dün ateşim çok yukseldi sosyalimm 37.5 sanırım beni fena çarptıı ama sabaha hicbirseyim kalmadı ilik dus aldim kendime geldim
Oohhh süperr baska kaldımıAfiyet olsun bitanem ben kışlık yapıyorum baya var ama az kaldi bitecek
Bende geldim banada şarkıKüsme.kuzum bak başka kimse yok son sayfalara bak onlar burda çene yapıyordu onları etiketindim bide küslük sen çıkarma![]()
![]()
Evettt olsunnn aşı sonuçta bizi korusunda korona olsakta hafif atlatalım inşaallahhhhAaaa demek senin bünye biraz düşükmüş kuzu, allahtan çok uzun sürmüyoen axindan kurtuldun. Ben daha üçüncü aşı çıkarsa onu olucam. Geçmiş olsun, artık rahat edebilirsin
![]()
Yarın sabah salçaları kaynatıp güneşe sericem yavrumOohhh süperr baska kaldımı