- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.381
Hemdee banlandıra banlandıraaaSorma yedik baya yedikçe yedik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemdee banlandıra banlandıraaaSorma yedik baya yedikçe yedik![]()
Yarina kaldu yemegimBugün taze fasülye günüymüşe yarın ne yapcaz şimdi
![]()
Canuuummm
Nerdesunn sesun çıkmayyyCanuuummm![]()
Ağlama bebeeemm burdayim arada girip ciktim ondan yazamadim. Pazar pikniğe gittik falan bugünde aşı oldum guzummNerdesunn sesun çıkmayyy![]()
Aaaaaaaaaaa bende cumartesi oldumAğlama bebeeemm burdayim arada girip ciktim ondan yazamadim. Pazar pikniğe gittik falan bugünde aşı oldum guzumm![]()
Geçmiş olsun var.mi yan etki aşıda ben neler çektim vallaAğlama bebeeemm burdayim arada girip ciktim ondan yazamadim. Pazar pikniğe gittik falan bugünde aşı oldum guzumm![]()
Sağolasin canim sanada şifa olsunAaaaaaaaaaa bende cumartesi oldum
Dün ateşim fırladı 37.5 larda falan haslziim üşüme vardı kollar zaten agriyorduu amaa çok sükür sabah hiçbirşey kalmadiı hangi aşı oldun şiifaaaa olsuunnnn❤❤❤
Yok canim şuanlik hicbirseyim yok. Cok gecmis olsun noldu sanaGeçmiş olsun var.mi yan etki aşıda ben neler çektim valla
Gel beybisi gel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zukkum iç![]()
Dokundu kuzum aynen biontech inşaallahhh yarınada birşeyin olmadan atlatırsın bende olduğum gün bi kolum ağrırdı sonra ertesine güne yatağa düstümSağolasin canim sanada şifa olsunBiontech oldum ben sen hangisini oldun. Kolum az ağriyo iyiyim genel olarak. Sana dokundu mu biraz ateş falan baksana aman dikkat et kendine
![]()
Yasomm sen çok aşksın ya özledimmGel beybisi gel![]()
Yaa kiyamam sana ben Rabbim korusun sifa versin. İyiyim ama hic öyle kötü olmadim sadece olurken kolum yandi birazDokundu kuzum aynen biontech inşaallahhh yarınada birşeyin olmadan atlatırsın bende olduğum gün bi kolum ağrırdı sonra ertesine güne yatağa düstüm
Benim ilkinde olmadı ikinci cuma günü oldum her yerim döküldü ağrıdan halsizlik ateş ettesin gün geçti şükürYok canim şuanlik hicbirseyim yok. Cok gecmis olsun noldu sana![]()
Ah bebegim herkes sende seytan tüyümü var kopamıyoruz diyolarYasomm sen çok aşksın ya özledimm
AaaaaBenim ilkinde olmadı ikinci cuma günü oldum her yerim döküldü ağrıdan halsizlik ateş ettesin gün geçti şükür
Şeytan sın çokkAh bebegim herkes sende seytan tüyümü var kopamıyoruz diyolarbende seni özledim bide
bebeklinick imi