- 12 Mart 2019
- 16.090
- 35.562
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde oyleydi iştee ayy allahımm yarında birşey olmadan atlatirsan tamamdırrYaa kiyamam sana ben Rabbim korusun sifa versin. İyiyim ama hic öyle kötü olmadim sadece olurken kolum yandi biraz
Pislukkk komşulara kahve edersen öyle derum benŞeytansın da demeyeydin iyidi![]()
Bide paremm korona gecirenlerde daha ağır geçiriyormuş öyle duydum mesela ben koronayken ateşim hiç yoktu ateşim yükseldii ikincisinede kesin heryerim ağrır benim kemik ağrımda olmamıştı pekBenim ilkinde olmadı ikinci cuma günü oldum her yerim döküldü ağrıdan halsizlik ateş ettesin gün geçti şükür
Askım sende komsum olsaydın keske sanada hergün ederdimPislukkk komşulara kahve edersen öyle derum ben![]()
![]()
![]()
Yaaaaaaaa gozyaşımm pıttt ne güzel olurduuAskım sende komsum olsaydın keske sanada hergün ederdim![]()
Diklat ederim canuum cok sagolasinBenimde oyleydi iştee ayy allahımm yarında birşey olmadan atlatirsan tamamdırrbugün duşmeseydi ateşim kociş beni acile götürcekti sabah kalktı baktı orama burama ateş varmı neseki düşmüş bi uyanmışım sucuk gibi olduu
Terlemekte ateşi bile düşürür yanii aklında olsun
Of ateski ne ates benim olduğum yerdeYaaaaaaaa gozyaşımm pıttt ne güzel olurduu
arada ateşli geçerdi falan
![]()
Bende başka kimi var baksun heleee sonra çocuğuna bakar beni unuturDiklat ederim canuum cok sagolasinUmarim ateslenmem bende nolcek bakem
Sende dikkat et kendine
Kocişin güzel baksın meleğine
![]()
Rabbim nasip eylesin ikinizede bakar datluum kiyamaz size. bi anasinaBende başka kimi var baksun heleee sonra çocuğuna bakar beni unuturheleki kızı olursa yandukk
![]()
Hahaha inşaallahh bitanemm inşaallah oda olur nasipRabbim nasip eylesin ikinizede bakar datluum kiyamaz size. bi anasinabi kizina
![]()
Inşallah ikincide sorunsuz geçer canım aynen bende korka korka gittim yapacak bur şey yok inşallah sonu iyi olurAaaaaBenim daha ilk asim bilmiyom 2.doz dokunur mu ama insan korkmuyor değil. Geçmis çok sükür Rabbim bir daha yasatmasin
Abovvv allaha askına söyleeeeeeeeCok sey kacırıyosun coook![]()
Yanyana gelmeden olmazzAbovvv allaha askına söyleeeeeeee
Abovvv olmadı bu bu hiç iyi olmadı açık adresi ver gece ordayımmYanyana gelmeden olmazzburda nasıl söyliyim
![]()
Özelden veriyim hemenAbovvv olmadı bu bu hiç iyi olmadı açık adresi ver gece ordayımm![]()
Yerim senii uyumadın busaatlerde bulamıyordum.seniiÖzelden veriyim hemen![]()
Ben uyumam ki bu saatteYerim senii uyumadın busaatlerde bulamıyordum.senii![]()