- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.521
Ac da dinleyelim paremDurun acayim bi şarkıyı bahçede açık-hava disco olsun
Biriniz bana soğuk su getirsin yandimmmmm anammm
hhahahahahah yaaaa perimmm vallahi yerimm seni çok tatlısın yaBereket gömlek sadece düğünlerde özel günlerde giyeriz. Kışın çok güzel kıyafetler hiç ütü istemiyor ama o tişörtleroda sinir ama gidiyo yıkanmamış kaprisini soruyor. Ütülenmemiş tişörtü giyiyor şunu giy diyorum nolcak ütülü olanı giyse
Çıkarken ayakkabılarınıda makineye at diye bir tembihledi.
birde eline çöp tutuşturdum güzel bir sabah oldu onun için
Nasılsınn prensesim
hahahahaha laptop elimde mutfakta takılmacalarBinbir gece
İyiyim bitanem sen nasılsınBereket gömlek sadece düğünlerde özel günlerde giyeriz. Kışın çok güzel kıyafetler hiç ütü istemiyor ama o tişörtleroda sinir ama gidiyo yıkanmamış kaprisini soruyor. Ütülenmemiş tişörtü giyiyor şunu giy diyorum nolcak ütülü olanı giyse
Çıkarken ayakkabılarınıda makineye at diye bir tembihledi.
birde eline çöp tutuşturdum güzel bir sabah oldu onun için
Nasılsınn prensesim
Esim ben oglum birde aile dostlarimizlaHahaha inşaallahh bitanemm inşaallah oda olur nasippiknikte kim kim gittiniz
çok güzell bi aile keyfisi miss gibiiEsim ben oglum birde aile dostlarimizla
Valla makarna yapacam yabak haleee bugün rahatım ama bakk dünden yemeğim kaldı kocişe
bi kendime yapcam birşeyler canım ne isterse
peki sen
ÇoooookMinnosprenses BlueBerry4268 Cookiie Catlak-kurabiye @Morrmeneksee MssPARE @ASSOSyal @coconatt @dut agaci @zorunlunick @N u r Madammor @Migim @Lavinia_84 @mavikelebek34 @pina @Yasnaz @Emma3
bugün nasılsınızzz güzellikleriimmmmm
Eğleniyor muyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ????????????????
Kesinlikle datluummçok güzell bi aile keyfisi miss gibii
anaa ben herkesten sonra yapardım şimdi kimse kahvaltı etmemişş bileValla makarna yapacam yaDaha kahvaltı bile yapmadım
Benimde iç kıyafeti giyiyor ama gidir gelirken normal kıyafet giyiyor yine de olmuyor buruşukhhahahahahah yaaaa perimmm vallahi yerimm seni çok tatlısın ya
adamı çileden çıkaracağidin
ben ayda 1 defa ütü
çünkü işyerinde iş kıyafeti giyiyor ütü konusunda rahatım
Bende iyiyim şükürİyiyim bitanem sen nasılsın
hahahahahhaahha ohhh yandan kıvırr hele mervommÇoooookKopuyoruz 300 500
adam dicek yeterBenimde iç kıyafeti giyiyor ama gidir gelirken normal kıyafet giyiyor yine de olmuyor buruşuk
Bende iyiyim şükür
Aa yeterse alsın ütülesin banane yeaaaadam dicek yeter
Ohh ohhhhahahahahhaahha ohhh yandan kıvırr hele mervomm
Hazır kız elde kim uğraşacak şimdianaa ben herkesten sonra yapardım şimdi kimse kahvaltı etmemişş bile
hazır mı makarna eldenmi açcan
hahhhh işte bu yaa bunu bekledim sendeennnAa yeterse alsın ütülesin banane yeaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?