- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.561
Aaa süperr aşı seni çok etkilemedii iyi bariiiKolum aciyo biraz onun haricinde iyiyim canumm. Sen nasilsin

Başım ağrıyor sadece kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa süperr aşı seni çok etkilemedii iyi bariiiKolum aciyo biraz onun haricinde iyiyim canumm. Sen nasilsin
Evett güzell vallaahaBiliyorum.o klibi sapiklar ama güzel şarkı
![]()
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin bende cok bas agrisi yasarim migrenden dolayi. Agri kesici bir masaj kremi kullaniyorum o kadar etkili neren agriyosa sür oooff uçuyosunnAaa süperr aşı seni çok etkilemedii iyi bariii
Başım ağrıyor sadece kuzum
Ayy yapma bide migren var dimi inşaallahh çok etkilemez sana ya kuzum beniimmCok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin bende cok bas agrisi yasarim migrenden dolayi. Agri kesici bir masaj kremi kullaniyorum o kadar etkili neren agriyosa sür oooff uçuyosunn![]()
Amin canimm suanlik biseyim yok tek kolum aciyo üstüne yatarsan veya bisey degerseAyy yapma bide migren var dimi inşaallahh çok etkilemez sana ya kuzum beniimm
Aynen benimde oyleydii daha şini geçiyor zatenAmin canimm suanlik biseyim yok tek kolum aciyo üstüne yatarsan veya bisey degerse
Çok geçmiş olsun canım bide ikinci atlatirsan tamamdırKolum aciyo biraz onun haricinde iyiyim canumm. Sen nasilsin
Dikkat et kendine kuzucumAynen benimde oyleydii daha şini geçiyor zaten
Canım evlenince starım size çekemdim çünküMinnoşş mobilyalarını masıl aldın![]()
Tamam prenses minnoşumCanım evlenince starım size çekemdim çünkü![]()
Hala kınada kaldı aklı yavben yaptumm kahvaltuuuu tabii senin göbek atmaya dötün yetmezz demiii kınalara düğünlere attun püüüü![]()
Minnosprenses @Mavera4268
Cookiie @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee
MssPARE @ASSOSyal @coconatt @dut agaci @zorunlunick @N u r
Madammor @Migim @Lavinia_84
mavikelebek34 @pina @Yasnaz @Emma3
bugün nasılsınızzz güzellikleriimmmmm![]()
Eğleniyor muyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ????????????????
aynen ben camdan astığım için sadece üst kısmı giyiyorumŞu dışarıya çamaşır asmak sinirimi bir benimmi bozuyor. Evde şort atlet bir çamaşır asıcam baştan aşağı giyin![]()
Bir iki parça birşey olunca bende öyle yapıyorum tül yere altını tülle kapatıyorum hemenaynen ben camdan astığım için sadece üst kısmı giyiyorum![]()