- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.581
Dünden yemeğum var kuzu seninkızlar akşama ne yemek yaptınız ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünden yemeğum var kuzu seninkızlar akşama ne yemek yaptınız ?
Ferace kullan canım ben öyle yapıyorum yada namaz elbisesi de kolay oluyorŞu dışarıya çamaşır asmak sinirimi bir benimmi bozuyor. Evde şort atlet bir çamaşır asıcam baştan aşağı giyin![]()
Mercimek çorbası ,İzmir köfte, bulgur pilavı ,cacık ,salata bendeki menükızlar akşama ne yemek yaptınız ?
eline sağlıkMercimek çorbası ,İzmir köfte, bulgur pilavı ,cacık ,salata bendeki menü![]()
Mavişş benkızlar akşama ne yemek yaptınız ?
Sen ne planliyorsunkızlar akşama ne yemek yaptınız ?
Çok şükür iyiyim canım çalışıyorum ev iş arasındaSen ne planliyorsun
Ve nasılsın ?
bende dünden yaptım canım zormuş böyle ya tam yemek yiyorum dinleniyim derken ertesi gün için kalkıp yapıyorumDünden yemeğum var kuzu senin![]()
Ell rine saglikÇok şükür iyiyim canım çalışıyorum ev iş arasında
ben dünden yaptım akşam iş çıkışı yetiştiremem diye
Yayla çorbası, et sote, biber dolması yanına da karpuz keserim diye düşündüm.
sağol canım seninde eline sağlık. Zormuş ya böyle umarım evleneceğim kişide yemek yaparda tek bana kalmaz hangi birini yapcam yoksaEll rine saglik
Çalışınca zor tabi
Ne işle meşgulsun![]()
Yalnız mı yaşıyorsun kime yaptın yemek.sağol canım seninde eline sağlık. Zormuş ya böyle umarım evleneceğim kişide yemek yaparda tek bana kalmaz hangi birini yapcam yoksa
Muhasebeciyim canım
canım ailem memlekete gitti 10 gün falan oluyor giderken yapmıştı annem tabi ama bitti kendime yaptım yemekleri iki gün yeter bana sonrası Allah kerim yaparım yineYalnız mı yaşıyorsun kime yaptın yemek.
Ben evlisin sandım yemekleri dünden hazır edince![]()
Patlıcan musakka pilav cacıkkızlar akşama ne yemek yaptınız ?
İzmir köfte miMercimek çorbası ,İzmir köfte, bulgur pilavı ,cacık ,salata bendeki menü![]()
Hayır olur muBen b.k kalplimiyim![]()
Afiyetler olsun şekercanım ailem memlekete gitti 10 gün falan oluyor giderken yapmıştı annem tabi ama bitti kendime yaptım yemekleri iki gün yeter bana sonrası Allah kerim yaparım yine![]()
Açıklasın hemen banaPatlıcan musakka pilav cacık
İzmir köfte mi
Hayır olur mu![]()
Alcam alcam onuda birtürlü almadım o namaz elbiselerini. İyi hatırrlattın sipariş vereyim kahvemFerace kullan canım ben öyle yapıyorum yada namaz elbisesi de kolay oluyor![]()
Pilav yaptım kuşbaşı et çıkarmıştım oda azıcıkmış. Patatesle falan çoğaltıp sotelicem onudakızlar akşama ne yemek yaptınız ?
İvetttPatlıcan musakka pilav cacık
İzmir köfte mi
Hayır olur mu![]()