- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.621
Işyerinde klimadan çarpti galiba nasıl üşüttün öylle canım benimmÜşütmüşüm canım midem çok fena yemekler olduğu gibi duruyor kokularından çıkaramadım bile
Bende bugün dünden aksam iyiyim biraz canımı sıkan şeyler oldu ama geçicek inşaallah❤Sen nasılsınJou
Geçmiş olsun bu havadan nasıl grip oldun yaAllah iyilik versin.. Ben hastayım grip oldum..
Çok geçmiş olsunAllah iyilik versin.. Ben hastayım grip oldum..
Aaa hayırdır noldu sıkma canını geçer düzelir her şey.Işyerinde klimadan çarpti galiba nasıl üşüttün öylle canım benimm
Bende bugün dünden aksam iyiyim biraz canımı sıkan şeyler oldu ama geçicek inşaallah❤
Bende bugün dünden aksam iyiyim biraz canımı sıkan şeyler oldu ama geçicek inşaallah❤
Sen de hele kuzum sana neoldu dua istemişsinn okuyorum hala
Benimde icim daraliyo canim türlü sıkıntılar iste şeytanin vesveseleri falanSen de hele kuzum sana neoldu dua istemişsinn okuyorum hala
Ahh yaaa klima iste bi ter bi sıcak derken üşüttün insaallah koorna olmada buaralar delta varyantı var daha bi bulaşıcı amanın diyimmAaa hayırdır noldu sıkma canını geçer düzelir her şey.
Canım klima havaların dengesizliği hepsi bir araya geldi galiba. Ben hemen kapıyorum bide direncim düşük
Hayırlisı olsun insaallahh geçecek bitanemmBenimde icim daraliyo canim türlü sıkıntılar iste şeytanin vesveseleri falan
Amiinn kuzummm
İşte klima gece cami kapıyı açıp üstümü de açarsam olacağı bu. Senesi geldi korona oluşumun dikkat ediyorum ama olacağı varsa olur bir şey diyemiyorumAhh yaaa klima iste bi ter bi sıcak derken üşüttün insaallah koorna olmada buaralar delta varyantı var daha bi bulaşıcı amanın diyimm
Düzelecemm yanlış anlaşılma içerisinde bunlar yapcak birşey yok
Aşı oldunmu çalışıyorsun zorunlusun ya bideİşte klima gece cami kapıyı açıp üstümü de açarsam olacağı bu. Senesi geldi korona oluşumun dikkat ediyorum ama olacağı varsa olur bir şey diyemiyorum
Oldum canım baya oldu olalıAşı oldunmu çalışıyorsun zorunlusun ya bide
Heee oohh atlattınn vallaha bende ikinciye atlatırsam çok iyi olcakOldum canım baya oldu olalı
Sen daha yeni oldum dimi ilkini nasıl sıkıntın oldu muHeee oohh atlattınn vallaha bende ikinciye atlatırsam çok iyi olcak
Vuuu kız okadar analttımm burda başima gele desen güneş çarptı bana o derece iyi değildimSen daha yeni oldum dimi ilkini nasıl sıkıntın oldu mu
Kaçırdım demekV
Vuuu kız okadar analttımm burda başima gele desen güneş çarptı bana o derece iyi değildim
Insaallahh ya ben koronayla hiç atesim çıkmamıştı pazar günü ateşim 37.5 larda fırladıKaçırdım demekinşaAllah ikinci hafif geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?