- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.641
Ben daha kötülerini de duydum kişiden kişiye değişiyor işte. Hayırlısıyla defolup gitse hayatımızdan en güzel yıllarımız gitti resmenInsaallahh ya ben koronayla hiç atesim çıkmamıştı pazar günü ateşim 37.5 larda fırladı
Gitti gitmezmi komşu kalmadı akraba kalmadı evlerine gitmeye çekinir olduk buhayatta çok kotü seneye daha güzel olcak beklerken kötüleşiyorr seneye bile hiç güzel şeylerde beklemiyorum.bunlar herşey kıyamet alametleri hepimiz birşekilde gidicezBen daha kötülerini de duydum kişiden kişiye değişiyor işte. Hayırlısıyla defolup gitse hayatımızdan en güzel yıllarımız gitti resmen
Aynen canım kıyamet alametleri hepGitti gitmezmi komşu kalmadı akraba kalmadı evlerine gitmeye çekinir olduk buhayatta çok kotü seneye daha güzel olcak beklerken kötüleşiyorr seneye bile hiç güzel şeylerde beklemiyorum.bunlar herşey kıyamet alametleri hepimiz birşekilde gidicezkimisinin kaderi selden gidiyor kimsii kazadan gidiyor biz nerden şuan saniyesinde bile olabilir herşey
Bunu düşüne düşüne pandemide kaygı bozukluğu panik atak oluştu artık bendeGitti gitmezmi komşu kalmadı akraba kalmadı evlerine gitmeye çekinir olduk buhayatta çok kotü seneye daha güzel olcak beklerken kötüleşiyorr seneye bile hiç güzel şeylerde beklemiyorum.bunlar herşey kıyamet alametleri hepimiz birşekilde gidicezkimisinin kaderi selden gidiyor kimsii kazadan gidiyor biz nerden şuan saniyesinde bile olabilir herşey
Yaaaaa kiyamam sana sen nasilsin pek gelmedinn etiekt ettim sabah seniBunu düşüne düşüne pandemide kaygı bozukluğu panik atak oluştu artık bendenasıl günler e kaldık
Allah sonumuz hayır etsiin inşaallahhhh❤❤❤Aynen canım kıyamet alametleri hep
Ne kadar güzel doğru bir sözz gerçekten bundan sonra kendi keyfinime bakıcam allahıma sükür iyiyizz iyi olcaz
Amin inşaAllahAllah sonumuz hayır etsiin inşaallahhhh❤❤❤
Napam taze dostla bi kahve ictik bugünMinnosprenses BlueBerry4268 Cookiie Catlak-kurabiye Morrmeneksee MssPARE ASSOSyal @coconatt @dut agaci bebeklinick @N u r Madammor Wilma11 Lavinia_98 mavikelebek34 Simurgp @Yasnaz clara
bugün nasılsınızzz güzellikleriimmmmm
Eğleniyor muyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ????????????????
Afiyet olsun canuum❤❤
Hahahah bunu dicegini vallaha biliyordumHayır zorunlu benim
HahahHahahah bunu dicegini vallaha biliyordum
Günaydın balım
GünaydınnnnRöraaaaaaaaayyyyyyyyddddddddıııııınnnnnnnnnnnmmmmmmm (joudan alıntı )
Son iki gün hazir misin canımGünaydınnnn
Nasılsın canım benim minnoş gelinim benimGünaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?