- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.741
Yabvv cute deyince akluma sen geleyin hele sosyalimmm seni böyle sevesim geliyor accayiipppAaa özlemişim, ne zamandır beni böyle sevmedin kuzum
Müge anlidaki adamın dediği ölek mi bunu çevirmesi zor babyLife is so boring my baby
Allah razı olsun canım benim amin inşBende memnun oldumEvet Merve cok var farkindayim bir zamanlarin popüler ismi
Masallah Allah nice yillar nasip etsin ve insallah hayirli evlatlar nasip eylesin
Sagol canimAllah razı olsun canım benim amin inşailenle huzurlu yılların olsun inş tatlı mervisleri çok severiz
Oh oh ne güzel, hep aklında olayımYabvv cute deyince akluma sen geleyin hele sosyalimmm seni böyle sevesim geliyor accayiippp
Ölek bari napak kahvemMüge anlidaki adamın dediği ölek mi bunu çevirmesi zor baby
Amin caniimmm en önemlisi oSagol canimAllah sendende razi olsun Ve hepimizin ailesinden huzuru sagligi ve sevgiyi eksik etmesin Rabbim
Napiyorsun bakalimAmin caniimmm en önemlisi o
Sen kömürleri hazırla kaliteli olsun yanına ipide koy olmadi atlariz garanti olsunÖlek bari napak kahvem
Oturuyorum canım, bi ara kalkayım diyorumNapiyorsun bakalim
Taş da koyalim olmadi ayağımıza bağlarız beybiSen kömürleri hazırla kaliteli olsun yanına ipide koy olmadi atlariz garanti olsun
Seni neolursa olsun bırakmammOh oh ne güzel, hep aklında olayım
Taşsız olmaz zati yüzerek çıkarız mazallahTaş da koyalim olmadi ayağımıza bağlarız beybi
Wooww
İyi yapiyorsun tabi yat kalk dinlen sonra yine aynı yat kalk iş güç bende canim. Yemek yapiyorum ne yapayim ev isleri malumOturuyorum canım, bi ara kalkayım diyorumnerde hareket orda bereket sen napiyon
Picaktan çok korkarım tam bir ruh hastası yımEline pıçağu alma haaa
Ohh sendeki şans bende olsaydı bende diyorum niye halsizim hepHahaaa benide yataktan kaldıramıyorlar icmeyince
Hahahahah abovvvPicaktan çok korkarım tam bir ruh hastası yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?