- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.781
Evle uğraşıyrum kız. Banyoyu temizledim sıra yatak odasına geldi yatağa attım kendimi mesajlarınızı okuyorumNeeyydiyin perriimmmm
Hahahah bende yemek için et cıkarmıştım onu kestimm bi oraya gidip bi buraya havada güneş beni baydııEvle uğraşıyrum kız. Banyoyu temizledim sıra yatak odasına geldi yatağa attım kendimi mesajlarınızı okuyorumsenn
Senle benim ev güneşin böğründeHahahah bende yemek için et cıkarmıştım onu kestimm bi oraya gidip bi buraya havada güneş beni baydıı
Hahahah ben hic birii yaaa vallahaa gündüz nefret ettim resmen odereceSenle benim ev güneşin böğründe
Akşama kadar güneş kovalıyorum bir o storu indiriyorum bir öbür storu kaldırıyorum
Bende hep kapalı olsalar hava gelmiyor. Geceleri diğer cepheden iyi serinletiyor onu açıyoruz. Sbaah kalkıyorum o taraf güneş. Koşa koşa kapatıyorum öbür cepheyi açıyorum. Öğlenden sonra açık olan tarafa dönüyor gidiyorum orayı kapatıyorum öbür tarafı açıyorumHahahah ben hic birii yaaa vallahaa gündüz nefret ettim resmen oderece
Bahahahah ayyy yerim senin o koşa koşa giden hallerine helee yerim yerimm güneş ayar etti bizi ayarrBende hep kapalı olsalar hava gelmiyor. Geceleri diğer cepheden iyi serinletiyor onu açıyoruz. Sbaah kalkıyorum o taraf güneş. Koşa koşa kapatıyorum öbür cepheyi açıyorum. Öğlenden sonra açık olan tarafa dönüyor gidiyorum orayı kapatıyorum öbür tarafı açıyorumgünüm böyle geçiyeeh
Sormaa joumm ya kış insanıyım ben birde o yüzden pek sevmiyorumBahahahah ayyy yerim senin o koşa koşa giden hallerine helee yerim yerimm güneş ayar etti bizi ayarr
Bende pek sevmiyorumm bak güneşi goriyim gündüz baş ağrısı baslar hiç affetmezSormaa joumm ya kış insanıyım ben birde o yüzden pek sevmiyorum
bende aynı oluyorum ve o ağrı uyuyana kadar da geçmiyor tabi uyuyabilirsenBende pek sevmiyorumm bak güneşi goriyim gündüz baş ağrısı baslar hiç affetmez
Bazen yapıyor ya çok kötüBende pek sevmiyorumm bak güneşi goriyim gündüz baş ağrısı baslar hiç affetmez
Allah en sonunda güldürür be canımGaribanın yüzü gülür mü beybi
Guzzuummm iyiyim çok sükür dokunmadı aşı kolumun acısıda gectiMadammor canumm nasılsın bugün varmı etkiler
Inş kuzumAllah en sonunda güldürür be canımHer halimize şükürler olsun
Aaaa süperrr iyiyimm bende çok şükürr yaaGuzzuummm iyiyim çok sükür dokunmadı aşı kolumun acısıda gectiSen nasilsin bebeeemm
Inş kuzumçok şükür
Allah iyilik versin gectiğine sevindimAaaa süperrr iyiyimm bende çok şükürr yaa
Send eiyi ol inşaallahh❤❤Allah iyilik versin gectiğine sevindimİyi ol her daim insallah
Send eiyi ol inşaallahh❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?