- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.173
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.801
Aynen.. Öyle çok uzun zaman açık tutamıyorum.. Hemen etkiliyor..Ay benide çarpat o yahemen böbrepimmve başım ağrırı
Afiyet olsun canım ben de yemeğimi yaptım öyle bir soğuk kahve içtimİşler bitti bir dizi açayım kahvesiEki Görüntüle 2906205
Allahim gözlerim kamaştı kalplerden@Jou
Minnosprenses
@mavikelebek34
Wilma11
@zorunlunick
@MssPARE
@pina
Cookiie
ASSOSyal
clara
@Catlak-kurabiye
@Kahve __Kokusu
@madammor
@Morrmeneksee
@Yasnaz
Selam Kahveseverler Topiği
O findiklarin altindaki ne kıız bana da versene :)İşler bitti bir dizi açayım kahvesiEki Görüntüle 2906205
Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsunAfiyet olsun canım ben de yemeğimi yaptım öyle bir soğuk kahve içtim
Al kız veririm kutuyu veririm istersenO findiklarin altindaki ne kıız bana da versene :)
Afiyet olsun
Aboooo zalımsın migi
Nasıl yiyekCanım çekti ama yiyemiyom
10 günde 12 kilo verdim bi konuyu gördümNasıl yiyeknur her an ensemizde . Hem daha şimdi iki dilim kek yidim kimse duymasın
O nasıl gıııı10 günde 12 kilo verdim bi konuyu gördüm
Uygulamayı düşünüyorum bakalımhaşlanmış limon suyu isuyu iki gündğr sabahtan beri wclerdeyim bide üstüne su
İlk sabah normaldir sonraki ishal olmuşum bayadir çıkamıyom wcden hiç hasta degilimO nasıl gııııhasta olma ha dikkat et
Dikkat etİlk sabah normaldir sonraki ishal olmuşum bayadir çıkamıyom wcden hiç hasta degilim
Nasıl yapılıyormuş o migii10 günde 12 kilo verdim bi konuyu gördüm
Uygulamayı düşünüyorum bakalımhaşlanmış limon suyu isuyu iki gündğr sabahtan beri wclerdeyim bide üstüne su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?