- 12 Mart 2019
- 16.192
- 35.650
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.861
Nasip canım nasip bebiş de yakındır inşallahBugünde benim 2 yilım oldu ya tamda bebiş için üye olmuştum burda bugün konu acmak için
2 sene ne ara geçtii ama bebiş yollardaaa
Gofrikleri görmesen olurAfiyet olsun canım
Pilatesten yeni geldim yapılır mı bu bana
Ama gördüm işteGofrikleri görmesen olur
Hayırlısı canım inşaAllahBugünde benim 2 yilım oldu ya tamda bebiş için üye olmuştum burda bugün konu acmak için
2 sene ne ara geçtii ama bebiş yollardaaa
Aaayyyy bayıldımEki Görüntüle 2906404
Jou Morrmeneksee ASSOSyal bebeklinick D u t Minnosprenses @Yasnaz MssPARE Kahve __Kokusu mavikelebek34 Wilma11 Catlak-kurabiye Simurgp clara Cookiie BlueBerry4268
Kahveniz bol akşamınız mutlu olsun
Ayyyyy bune güzeldiirr böyleeeee ule beni geçtun mervoommEki Görüntüle 2906404
Jou Morrmeneksee ASSOSyal bebeklinick D u t Minnosprenses @Yasnaz MssPARE Kahve __Kokusu mavikelebek34 Wilma11 Catlak-kurabiye Simurgp clara Cookiie BlueBerry4268
Kahve severlere yakışır bi etiket dutumm Gazayıntap ın gözeliAaayyyy bayıldımbu nasıl güzel bi etiket
Ya ne de güzel ozenmissin hepimizeeee.Eki Görüntüle 2906404
Inşaallahh yakındadırrNasip canım nasip bebiş de yakındır inşallah
Ooyyyy kuzuuummmmKahve severlere yakışır bi etiket dutumm Gazayıntap ın gözeli
Çok ateşli olmuş demii Elçinimm gülümmAyyyyy bune güzeldiirr böyleeeee ule beni geçtun mervoomm❤❤❤❤❤
Ben aslen Karabük ama dogma büyüme Zonguldak lıyımOoyyyy kuzuuummmmteşekkür ederim. Sen nerelisin bu arada
Hahahaah hemde ne ateşluu anladun hemenn ateş yollayıncaaaÇok ateşli olmuş demii Elçinimm gülümm
Canımmmm hepiniz değerlisiniz çünkü ❤❤❤Ya ne de güzel ozenmissin hepimizeeee.
Çok mutlu oldum/olduk
Ayyy ne güzel yaaaBen aslen Karabük ama dogma büyüme Zonguldak lıyım
Eki Görüntüle 2906404
Huu huu o zaman kahveleri içip ateş aliyoruz bu gece rahat durmak yookkHahahaah hemde ne ateşluu anladun hemenn ateş yollayıncaaa
Bu akşam kahveler benden yani ben yapmışım gibi olsunÇok hoş olmuş madamcim eline sağlık tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?