- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #20.881
Huhuvvvvvvvvvvv iste buyaaaaHuu huu o zaman kahveleri içip ateş aliyoruz bu gece rahat durmak yookk
Bende Gaziantep e bayiliyorum gelmek görmek gezmek ve lezzetlerini tatmak nasip olur insallahAyyy ne güzel yaaa
Atrş beni bekliyoooHuhuvvvvvvvvvvv iste buyaaaayatmadan evvell bi
İnşallah canım. Tekrar tekrar gelmek isteyeceğin bi yer burası . Ve eminim en az 2 kilo alır gidersinBende Gaziantep e bayiliyorum gelmek görmek gezmek ve lezzetlerini tatmak nasip olur insallah
Ama zeytin uyumuyMuhteşemsiinn bebeğimmmmm
Eline sağlık canımBu akşam kahveler benden yani ben yapmışım gibi olsunAfiyetle
Afferumm zeytinimeee akıllı kızımm yaaAma zeytin uyumuy
Huu huu alev aldı memleket❤Huhuvvvvvvvvvvv iste buyaaaayatmadan evvell bi
Dutum bugün dolma oydum kislik kutlrutma onlari ipe geçir derken işlerim vardı yavrumTabisi bebeğim özledim seni nerelrdesin
Abooovvv kilo muİnşallah canım. Tekrar tekrar gelmek isteyeceğin bi yer burası . Ve eminim en az 2 kilo alır gidersin
Ne aferimi yav . Herif pusuya yatmış bekliy. Çpcuk odasından burnumu çıkarmamla üzerime atlayacak biliyomAfferumm zeytinimeee akıllı kızımm yaa
Inşallah uyanır da jouya dediğin olmaz HahhahahaAma zeytin uyumuy
Hahahah yaaaaaa yerim seni canım canım sen çok yaşa❤❤Huu huu alev aldı memleket❤
Hahahaahha gece oldu gece yatsun uyusun sabaha işi var öyle de enisteyeeNe aferimi yav . Herif pusuya yatmış bekliy. Çpcuk odasından burnumu çıkarmamla üzerime atlayacak biliyom
Ne aferimi yav . Herif pusuya yatmış bekliy. Çpcuk odasından burnumu çıkarmamla üzerime atlayacak biliyom
Oyy ellerine sağlık. Benimde biberlerim kurusun patlıcan yapıcamDutum bugün dolma oydum kislik kutlrutma onlari ipe geçir derken işlerim vardı yavrum
Sen nasılsın
Abooovvv kilo muYerken 2kere düsünürüz artık napak
Kız o lezzetler yenmez mi beeantep e gelip kilo almadan gidersen arkandan söverler . Niye yemedin beğenmedin mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?