- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.281
Dua edın bari mubarek gundeyız bende o gunlerde artık gelmek istiyrmSıra sana geleceeekkkkkk
Seninkinede böylee davullu zurnalı yollayacağukkk❤❤
Valla ckk tatlışHahaaaaa pamuktur nur kıyamaz o kimseye kızar azucuk
Galiba yenı topik buldum pare
YaaaÇok tuhaf bugün rüyamda sizlere kahve yapiyodum kizlaaaar hepinizi gördüm
Ck çok mutlu oldum
Yalnız diyorum ki MelikeMinnosprenses mesaiden geldi bugünkü üçüncü kahvesi filan olur onun şimdi, kavun aromalı türk kahvesi yapayım ben yoksa icmeyebilir filan
coconatt
MssPARE
@dut agaci
Wilma11
Madammor
@Yasnaz
@ASSOSyal
Cookiie
@Catlak-kurabiye
mavikelebek34
Aaaa evet bencede olur bak pat diye cıktı agzimdanDua edın bari mubarek gundeyız bende o gunlerde artık gelmek istiyrm
Valla ckk tatlışi p e k sayesınde bünyem su gordu su sıra
Galiba yenı topik buldum pare
Allah hayra getirsin inşallah bak minnoş evlendi ondandirÇok tuhaf bugün rüyamda sizlere kahve yapiyodum kizlaaaar hepinizi gördüm
Ck çok mutlu oldum
Yalnız diyorum ki MelikeMinnosprenses mesaiden geldi bugünkü üçüncü kahvesi filan olur onun şimdi, kavun aromalı türk kahvesi yapayım ben yoksa icmeyebilir filan
coconatt
MssPARE
@dut agaci
Wilma11
Madammor
@Yasnaz
@ASSOSyal
Cookiie
@Catlak-kurabiye
mavikelebek34
hayr olsun canım çok mutlu oldum beni de görmüşsünÇok tuhaf bugün rüyamda sizlere kahve yapiyodum kizlaaaar hepinizi gördüm
Ck çok mutlu oldum
coconatt
MssPARE
@dut agaci
Wilma11
Madammor
@Yasnaz
@ASSOSyal
Cookiie
@Catlak-kurabiye
mavikelebek34
bende varım kiiii
ne yapacaksın
Amin canım kimin ne dileği varsa.mevlam.cuma günü hurmetine versinAllah hayırlı kısmetler versin kızlarEn hayırli zamanda nasibinizi karşıniza çıkarsın
Morrmeneksee
MssPARE
mavikelebek34
Rüyan hayırlara çıksınÇok tuhaf bugün rüyamda sizlere kahve yapiyodum kizlaaaar hepinizi gördüm
Ck çok mutlu oldum
coconatt
MssPARE
@dut agaci
Wilma11
Madammor
@Yasnaz
@ASSOSyal
Cookiie
@Catlak-kurabiye
mavikelebek34
Ne dikiyorsun
Aminn canımın ıcı Allah razı olsunAllah hayırlı kısmetler versin kızlarEn hayırli zamanda nasibinizi karşıniza çıkarsın
Morrmeneksee
MssPARE
mavikelebek34
aminnn canım inşaAllahAllah hayırlı kısmetler versin kızlarEn hayırli zamanda nasibinizi karşıniza çıkarsın
Morrmeneksee
MssPARE
mavikelebek34
Temizlik ayağın dibinde marketee cok fazla çıkamıyorsun oyüzdenn markete git direkAy birkaç ihtiyacım var dşarı çıkıp alsammı. Çıkmasam Temizlikmi yapsam karar veremedim birtürlğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?