- 28 Haziran 2011
- 63.691
- 159.896
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaktüs cesitlerim vardir ama hic ugrastirmaz masallah arada sula yeter ne solar ne kururÇok severimama azıcık nazlansin çöpe atarım bakımla uğraşamam
çiçek sevgim ektedir
![]()
Kız kaktüs hiç nazlanmıyorki dök suyu geç haftada birÇok severimama azıcık nazlansin çöpe atarım bakımla uğraşamam
çiçek sevgim ektedir
![]()
Minnak çikolatalar aayy ben çok severim onlari bi lokmacıkNe kadar güzel şeyler var sağ taraftaa![]()
Sanada bi kutu albeni cannıımmBende albeniyi ayabiyiyim![]()
Bayılırım![]()
Benim bi oldu öyle vakamKız kaktüs hiç nazlanmıyorki dök suyu geç haftada bir![]()
Metroda güzel ama albeniciyim bende eski lezzetini bulamasamdaSanada bi kutu albeni cannıımm
Bende metrocuyum![]()
Benimde 2 tane var. Evliliğimle yaşıtlar. 2 yılda 2 arpa boyu yol aldılar yavaş büyüdü ona kızdım ama atmıyorum yineBenim bi oldu öyle vakam
Baktım kökten çürümüş topraktan çıkarınca gorebildim yani.
Bastım çöpe![]()
Bende lise yıllarında albeni albeni yiye yiye bi hal olmuştum sonra eskisi gibi aramiyorum son zamanlar metrocu oldumMetroda güzel ama albeniciyim bende eski lezzetini bulamasamda![]()
Az evvel bende aloeverama kızdım biliyomusun aynı sebepten .Benimde 2 tane var. Evliliğimle yaşıtlar. 2 yılda 2 arpa boyu yol aldılar yavaş büyüdü ona kızdım ama atmıyorum yine![]()
Maşallah 10 parmağında on marifetYoooo diktim![]()
Albeni ve çokonat severim eskilerden yenilerden laviva karam didoBende lise yıllarında albeni albeni yiye yiye bi hal olmuştum sonra eskisi gibi aramiyorum son zamanlar metrocu oldum![]()
Ben de Albeni sever.Sanada bi kutu albeni cannıımm
Bende metrocuyum![]()
Ayyy ben bitter çikolata çok alırdım gerçi hala severim arada alırım ama önceden neydi o bitter aşkıAlbeni ve çokonat severim eskilerden yenilerden laviva karam dido![]()
kolay ikna olmuşun cideenAz evvel bende aloeverama kızdım biliyomusun aynı sebepten .
İki yıldır bir arpa boyu yol alamadı bunlar Atacam bunları ben filan dedim.
Annemler bende şuan, onlar ikna etti yapma guzum etme guzum diye
Kolay da ikna oluyorsam demek
Ay hertürlüsünü seviyorum kız çikolata olsun yeter beyaz bitter sütlü hiç farketmiyorAyyy ben bitter çikolata çok alırdım gerçi hala severim arada alırım ama önceden neydi o bitter aşkı![]()
Oooyy bu evlilik yaşları gelince albeni aşkı oluyo sonra seneler gecince bi albenisi kalmiyoBen de Albeni sever.
Gocama da Albeni demiştim, halt etmisim, hay dilimi eşek arısı.....![]()