- 14 Nisan 2021
- 4.161
- 22.165
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.401
He valla ya yemeyince olmuyo şu kalorili şeyi illa hergün bi parca yiyecen cekiyor canAy hertürlüsünü seviyorum kız çikolata olsun yeter beyaz bitter sütlü hiç farketmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He valla ya yemeyince olmuyo şu kalorili şeyi illa hergün bi parca yiyecen cekiyor canAy hertürlüsünü seviyorum kız çikolata olsun yeter beyaz bitter sütlü hiç farketmiyor![]()
Cocoyu, ulker cikolatali gofreti de cok severim. Metroyla pek barışamadımOooyy bu evlilik yaşları gelince albeni aşkı oluyo sonra seneler gecince bi albenisi kalmiyo![]()
İşte bitter sağlıklı diyolaaHe valla ya yemeyince olmuyo şu kalorili şeyi illa hergün bi parca yiyecen cekiyor can❤
Bende seniiiiiiiiiSeni seviyorum![]()
Hepsi ayri güzellerCocoyu, ulker cikolatali gofreti de cok severim. Metroyla pek barışamadım![]()
Aahhh benimm güzell madomm ne güz bir süstür böyle yerim senii ellerine kollarına sağlıkk❤
Evet en sagliklisi bittermiş ameeeeaann bugün hangisini bulduysak onu yeriz bizdeİşte bitter sağlıklı diyolaa
Ama öbürleride kaynıyor valla arada![]()
GuzuuummAahhh benimm güzell madomm ne güz bir süstür böyle yerim senii ellerine kollarına sağlıkk❤
OooooooooGuzuuummBende seni yiyecem kahve yanı tatlı niyetine
![]()
Di mi çok cok hoşBende seniiiiiiiii
Bu arada yaptım soğuk kahveyi mikemmel oldu bir dahakine foti paylaşırım fırsat olmadı![]()
Nere miii nere miii diyosun yaniOoooooooo![]()
Önc eneremdennn de hele![]()
Evet sıcak havada içimi serinlettiDi mi çok cok hoş![]()
Banu alkan şarkısıyla gelliyorum sana bakk aklımdan bile gecmişti zatenNere miii nere miii diyosun yani
Gözler kalbin aynasıdır.. gözlerden başlıyalımm![]()
oooo afiyet olsun
Ben patlayacak bardak diye ödüm kopuyorEvet sıcak havada içimi serinletti
Sadece şeker katmadım ama yinede şekeri fazla geldi bana ona rağmen tekrar tekrar yaparım
Bardağı 5 dk buzlukta bekletince de soğuğu çok güzel olabilir
Kiminki? Benimki değilBanu alkan şarkısıyla gelliyorum sana bakk aklımdan bile gecmişti zaten
Gözler kahverengi![]()
Ben patlayacak bardak diye ödüm kopuyor
Cam ya
Ama plastik bardakla deneyeyim bak öyle de
Nediye öyle kızz haha ilkkez birşeyi anlamadum şuanKiminki? Benimki değil
Ayyy soda patlatmışlığım var benimde bak aklıma geldi çok fena bir durum
Patlama ihtimalini düşünerek 5 dk demiştim bende![]()
Nediye öyle kızz haha ilkkez birşeyi anlamadum şuan![]()