- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.501
Günaydın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım
Farketmedim canımBu kk da herkesinn msj attığı yerlerin saatleri çok alakasızz neden acaba ya ? Kızlar sizdede öylemiii mesela 11de atılan msj baska saat gösteriyor
BebeeeemmmMadammor canummmm
Napiiyinn bitanemmBebeeeemmm![]()
Napayim canuum evdeyim acayip nem var oturdugum yerde terliyorumNapiiyinn bitanemm
Ayyy sormaa yemek yaptım perişan oldumm son birsey kaldıı oda biterse tamam kocis gelecek 4bucukta haspammNapayim canuum evdeyim acayip nem var oturdugum yerde terliyorumSen ne yapiyorsun
![]()
Temizlik yaptım canım anca bitirdim bende bittim tabimavikelebek34 napiiyin kelebekkk
Aynen ya duşta mı geçirsem günün kalanını diye düşünüyorum sıcak bastıkça suyu açardımNapayim canuum evdeyim acayip nem var oturdugum yerde terliyorumSen ne yapiyorsun
![]()
Abovvvv bende yemek yaptum kociş 20 dkkaya gelurrTemizlik yaptım canım anca bitirdim bende bittim tabisen napıyorsun
Ben yapmadım daha ne yapacağıma bile karar vermedimAbovvvv bende yemek yaptum kociş 20 dkkaya gelurr![]()
Banada sorma valla bu sicakta hic bise istemiyo canim soguk su yetiyorAyyy sormaa yemek yaptım perişan oldumm son birsey kaldıı oda biterse tamam kocis gelecek 4bucukta haspamm![]()
7 ye kadar cok varr iyi düşünBen yapmadım daha ne yapacağıma bile karar vermedim![]()
Evett cokkotu gene geldi sıcakkBanada sorma valla bu sicakta hic bise istemiyo canim soguk su yetiyorSicak yemek gitmiyor bu havada soguk seyler corba bile ılık olacak yani
![]()
Aynen ya duşta mı geçirsem günün kalanını diye düşünüyorum sıcak bastıkça suyu açardım![]()
Nemden dolayi burdada aslinda cok sicak yok ama nem var o bi bunaltiyor ki sormaEvett cokkotu gene geldi sıcakk
Dahada arttı resmen