- 27 Mart 2019
- 30.571
- 113.654
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bendeOoo bi kaktüs aşkı görüyorum buradabende çok seviyorum kaktüsleri bakımı en kolay çiçek
![]()
Ateş ediyokNoliiii![]()
Hatta bam bam baaammmPammpammpamm![]()
![]()
Bardağuna heleee çok tatlu yavvv yerim seni cocom bitabemm❤❤Evveettt hanımlar kahvemiz hazır, Azer Bülbül olmayak diye bardağın yarısını doldurduğumuz doğrudur![]()
Ayyy kız sizi etiketleyecektim aslındaBardağuna heleee çok tatlu yavvv yerim seni cocom bitabemm❤❤
Güzel bir değişim bardak olmuş ba yıl dımmmmmm
Köşe bucak saklamışım kaç aydırGüzel bir değişim bardak olmuş ba yıl dımmmmmm
Ayy benim de öyle sakladıklarım kullanmadığım ne çok varmış dedim yaaaKöşe bucak saklamışım kaç aydır![]()
Almayın almayın sonra taşınırken çok yoruyor kırıldıkça alın geçin. Beni kırılana kadar bu bardaklarla göreceksiniz ölsem almam artıkAyy benim de öyle sakladıklarım kullanmadığım ne çok varmış dedim yaaa
Hahaha doğrudurr ya almıyorumki alsamda yer yok eve yaaa çok zorrAlmayın almayın sonra taşınırken çok yoruyor kırıldıkça alın geçin. Beni kırılana kadar bu bardaklarla göreceksiniz ölsem almam artık![]()
Olmasın yer boşver yer çok olunca dolduruyoruz sonra kutula anam kutulaHahaha doğrudurr ya almıyorumki alsamda yer yok eve yaaa çok zorr
Tabii senin rayin olunca çok zorr ya olsunnn ❤❤Olmasın yer boşver yer çok olunca dolduruyoruz sonra kutula anam kutula![]()
He kiracı olunca zor balım ikrah geldi bana ondan almam eşya falan kırılana kadar diyorumTabii senin rayin olunca çok zorr ya olsunnn ❤❤
En iyisi zarennHe kiracı olunca zor balım ikrah geldi bana ondan almam eşya falan kırılana kadar diyorum![]()
Yaa benim senelerdir duruyor hiç çiçek açmadı. Cam kenarına koydum bu yaz yine açmadı. Yeniden sitil yapcam bi saksıyaEvet bendeseverim. Birde senede 1 veya 2 çiçek acmalari cok hosuma gidiyor
![]()
Oyyy bardağını severim afiyet şifalar olsun bebikomn
Sev bardağım da benideYaa benim senelerdir duruyor hiç çiçek açmadı. Cam kenarına koydum bu yaz yine açmadı. Yeniden sitil yapcam bi saksıya
Oyyy bardağını severim afiyet şifalar olsun bebikomn![]()
Ayy inşallah inşallah aşkomSev bardağım da benide
Beraber olsun inşallah Kurabiyem![]()