- 25 Ağustos 2019
- 62.525
- 120.078
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.581
Aynen iyi geldi ya senden çık sizin oralarHaahahahaha bu iyiydi ulen kelebekkk demii iyi geldi sana dışarısı miss gibi
Hee kociş evde busaatte niye çıkem heryer tenha kopek yer beniiAynen iyi geldi ya senden çık sizin oralar
daha esintili olabilir
Severken de merdane gösteriyo allahımOlmasunn zatennb
Kebelek bana cevap vermediAynen iyi geldi ya senden çık sizin oralar
daha esintili olabilir
Hahahaha obiçim sevgi sosyalimm aşkum bitanem balumm bebeğimm kuzumm tatluuummnmmmmmmSeverken de merdane gösteriyo allahımbu ne sevgi ahhh
Ohhhhh sevgi banyosu yaptımHahahaha obiçim sevgi sosyalimm aşkum bitanem balumm bebeğimm kuzumm tatluuummnmmmmmm
Bilmem benimadimkertenkele yazanda varBende öyle düşündüm için niye yazdi acaba diyorum nicjom
Yürü be nickom kim tutar seniBilmem benimadimkertenkele yazanda var
Bende benim cinsiyetim dişi yazmışım çok mu kız heyttt beee
Hahahahah elimde pıçaklaa sallarummm haa kimle konuďuyodun dedim busaat olmuş nerdesin dedimm kapı açtığım gibii dur dur sakin ol diyo kuaföre gittim dedimya dün diyo kesin oalcağınu demedin dedim geç içeru dedim
Her geçen sucuya at bi damacanaDışarısı iyiymiş ben evde bunalmışımpüfür püfür esiyordu. Canım sucular bana çalışıyor zaten
Sorma ya arıtıcı taktırsam yeri yani ama bizimkiler gidici gözle bana baktıkları için masrafları azaltmaya düşünüyorlarHer geçen sucuya at bi damacanaSucular işi gördü birde fiyat artırıyolar habire
Canın yemek yemek istemiyormuş ya ondan kebelekimNiye sıfır
Ben yapınca istemiyor napiyimCanın yemek yemek istemiyormuş ya ondan kebelekim
ŞapşikBen yapınca istemiyor napiyim
ilerde yapıp yapip hepsini kocamın önüne koyucam planlarım var
Kötü mü düşüncem ben yapıcam o yicekŞapşik
Napiyosun sennnnnŞapşik
Düşünce güzel de bi de yaşamak lazım beybiKötü mü düşüncem ben yapıcam o yicekkiloları da o alıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?