- 28 Haziran 2011
- 63.692
- 159.896
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.561
Bize yangınlar zaten joummAboovvvvv sosyoş görüyinmuuuuuASSOSyal neler diyo bak bakk yemek yaparken doyuyo kendisi ben açluktan öleyrum emii
Yaaaaaaaaaa hahahahahahah yeriimm seniiiBize yangınlar zaten joumm
Bense oyleeBoğazımı tutalım ama yemek hayali kuruyorum ben hep
'yi yi yiYaaaaaaaaaa hahahahahahah yeriimm seniii
Nasılsın bugünWuuuuu nickomaskina gurban
Tobe estağfurullahCanım biseyler istiyo ama ne
Cok şükür iyiyim nickom sen nasılsınNasılsın bugün
Cinsiyet belirtmek anlamında kullanmak istedim kuzum.Cok şükür iyiyim nickom sen nasılsınsorucam unutorum luteinlestirici ne ola
Bende öyle düşündüm için niye yazdi acaba diyorum nicjomCinsiyet belirtmek anlamında kullanmak istedim kuzum.
Luteinlestirici hormon-ostrojeni başlatan hormon
Dikkat git kuzummm
Dışarısı iyiymiş ben evde bunalmışımAman dikkat bol su iç çık
Oysş benden başka kümse yiyemezz seni sosyalimm sakın sakınn izin verme haaa'yi yi yi
Canım bende öyleyim mutfağa girince doğuyorum misafir geldiğinde ayıp oluyor hep. Tekken zaten yicegim kadar yapıyorum ama o bile artıyorSuan bekarımda boyle, evlenırsem degısırmı bırseyler bilemiyorum tabi ama kucuklugumden berı doyasıya yedıgımı hatırlamam (yağlama mantı harıc)
Sadece sen jouuuuOysş benden başka kümse yiyemezz seni sosyalimm sakın sakınn izin verme haaa
Vallaha pıçaklarumm seniii oyşş balluukaymakkk
Vay kelebek otur sıfırCanım bende öyleyim mutfağa girince doğuyorum misafir geldiğinde ayıp oluyor hep. Tekken zaten yicegim kadar yapıyorum ama o bile artıyor
Ya hahahahah mıncurlarummm senuiiuuuuuuuuiiiSadece sen jouuuu
Haahahahaha bu iyiydi ulen kelebekkk demii iyi geldi sana dışarısı miss gibiDışarısı iyiymiş ben evde bunalmışımpüfür püfür esiyordu. Canım sucular bana çalışıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?