- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.661
Sıkıntım burda zaten güven problemim var ve doğru kişi olduğunu anlayabileceğimi bilmiyorum
Akışına bırak, Yaza doğru alırız ben evleniyorum'unu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntım burda zaten güven problemim var ve doğru kişi olduğunu anlayabileceğimi bilmiyorum
Maşallah kuzucuguma kahvemAslında haksızlık etmeyeyim teyzesi benim kız uyuyor olur olmadık zamanda uyuyan anası yatayım ben zorlasa olsa![]()
Öyle dimi özellikle şu iki yıldan sonraHepimiz aynısını düşünüyoruz çünkü hepimiz yaş alıyoruz her geçen günbunu kafaya takmak anlamsız, saat hepimiz için ilerliyor bebeğim
sen geç kaldığını düşünüyorsun büyük ihtimal Ama alakası yok
![]()
ÇokBu arkidis aşık![]()
Aday bile yok canımAkışına bırak, Yaza doğru alırız ben evleniyorum'unuen hizlisindan
Tabiki, herkes yorgunÖyle dimi özellikle şu iki yıldan sonra
Yok kız niye öyle diyorsun sadece bazen bazı şeylere zamanında yer verseydim diyorum önceliklerim başka olsaydı
Ne mesala örnek verirmisin..Yok kız niye öyle diyorsun sadece bazen bazı şeylere zamanında yer verseydim diyorum önceliklerim başka olsaydı
Beybi emin ol bunu hepimiz diyoruz ki, erken evlenme geç evlenme ile alakalı degil. Herkes hayatta bir şeylere geç kalır yada geç kaldığını düşünür. Aslında geç değil kısmetYok kız niye öyle diyorsun sadece bazen bazı şeylere zamanında yer verseydim diyorum önceliklerim başka olsaydı
Bizim ruh yaşı çok tan toprak olmuş zaten kuzuBen öldüm üstüme toprak atıyorlar![]()
Benimde yoktu kuzumAday bile yok canımnasıl her şey
Ruh error veriyo, birazdan mavi ekran çıkacakBizim ruh yaşı çok tan toprak olmuş zaten kuzu![]()
Aynen nickom kilit cümle yasamakBenimde yoktu kuzum
Aniden oldu
Bu işler aday yok ya da ben evlenmeyi dusunmuyorum' a bakmıyor cidden
Yaşayınca anladım.
Herkes bana hani asla evlenmeyi düşünmüyorum diyodun zorunlu, noldu da 4 ayda nikah kiydin diyor![]()
Sohbete katıl canımkendimi kapı dinleyen yaşlı teyzeler gibi hissettim okumadan geçemiyorum![]()
Ne oldu bizim katliyam işiRuh error veriyo, birazdan mavi ekran çıkacak![]()
Evlenmeyi mi öne almayı isterdin meselâ beybim, bu sayede de bebek sahibi olmayı falanYok kız niye öyle diyorsun sadece bazen bazı şeylere zamanında yer verseydim diyorum önceliklerim başka olsaydı