- 9 Ekim 2020
- 5.866
- 7.874
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.681
oo siz level level atlamışsınız ben dedikodu arayan komşu gibi olurum aranızdaSohbete katıl canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo siz level level atlamışsınız ben dedikodu arayan komşu gibi olurum aranızdaSohbete katıl canım![]()
Arkamda sürü beklerken tek başıma atlarım, yaş o iş kahvemNe oldu bizim katliyam işi![]()
Evet saçmalamaktaoo siz level level atlamışsınız ben dedikodu arayan komşu gibi olurum aranızdavarsa gıybet ucundan tutarım
Hayat üzerinde felsefik yorumlar canimoo siz level level atlamışsınız ben dedikodu arayan komşu gibi olurum aranızdavarsa gıybet ucundan tutarım
oo siz level level atlamışsınız ben dedikodu arayan komşu gibi olurum aranızdavarsa gıybet ucundan tutarım
Ooo severizkendimi kapı dinleyen yaşlı teyzeler gibi hissettim okumadan geçemiyorum![]()
Sürü nerde kız Bir sen bir ben olmessek yine sen benArkamda sürü beklerken tek başıma atlarım, yaş o iş kahvem![]()
Sen niye şaşırdın kahvem, keşke deyince acaba onu mu kastetti dedimOoo severiz
kurumuş kalmış ortalık.nereye salça olcağımı şaşırdım ordan oraya geziyorumHayat üzerinde felsefik yorumlar canimgıybet çıkmamış bu gece
![]()
Yanlış ifade atmışım kuşum, düzelttim.Sen niye şaşırdın kahvem, keşke deyince acaba onu mu kastetti dedim![]()
Sonra hep birlikte yeni bir kurban seçeriz,şimdilik benimle idare edinOlmaz öyle
Bugün sen bize yarın biz sana .
![]()
Yalniz olmaz kişi toplasak mi dedim sonra vazgeçtim işte en sonSürü nerde kız Bir sen bir ben olmessek yine sen ben![]()
Hayata geçmeyen bir istek.oldu çünkü üşendimkurumuş kalmış ortalık.nereye salça olcağımı şaşırdım ordan oraya geziyorumkahve içme fikrini de bu saatte bana aşılamanızı kınıyorum
![]()
Hahaaaaa kısır döngü gibi dogcaksak niye ölüyoruzYalniz olmaz kişi toplasak mi dedim sonra vazgeçtim işte en sonölmezsek yeniden doğarız küllerimizden
![]()
Sabaha kadar oturmayağımi bilsem yaparım benHayata geçmeyen bir istek.oldu çünkü üşendim![]()
al bir üşengeç de ben.sabaha kadar cin gibi otururdum içsem .bu fikirle çeliştim.ama sigaramı yakar kahve hayalimle içerimHayata geçmeyen bir istek.oldu çünkü üşendim![]()
Bak kısır dedin canım istedi limon ve nar eksiliHahaaaaa kısır döngü gibi dogcaksak niye ölüyoruz![]()
Bende ondan yapmam zatiSabaha kadar oturmayağımi bilsem yaparım ben![]()
Nickom kelebek gitti yalnızYanlış ifade atmışım kuşum, düzelttim.
En güzeli yoksa asla uyutmazal bir üşengeç de ben.sabaha kadar cin gibi otururdum içsem .bu fikirle çeliştim.ama sigaramı yakar kahve hayalimle içerim![]()