- 28 Haziran 2011
- 63.693
- 159.897
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.721
Bu saatte kısır hayali kurmayan da ne biln
Kocam beyin sigarasıEki Görüntüle 2907930 Bak yaktım nihayetikramını yarın kahveyle
Dibine kadar da yaşıyorum bunuIşte bu bir dramdır
18yıldır içen biri olarak bende tavsiye etmiyorum15 sene içmiş biri olarak hiç tavsiye etmem
Filim en heyecanlı yerinde elektirik gitmiş gibiDibine kadar da yaşıyorum bunu
Benim hiç gece atistirmaligim olmaz mesala yemem bu saatte canımda istemez kuzu alistiramadim hiç bünyeyiBu saatte kısır hayali kurmayan da ne biln
olsun bir tane benim için araklaKocam beyin sigarası
en sevdiğim yemeği yerken boğazımda kalmış gibiFilim en heyecanlı yerinde elektirik gitmiş gibi
Ayy harika ,bende buna alışamadım illa ister kör olmayası canımBenim hiç gece atistirmaligim olmaz mesala yemem bu saatte canımda istemez kuzu alistiramadim hiç bünyeyi
BendensinBenim hiç gece atistirmaligim olmaz mesala yemem bu saatte canımda istemez kuzu alistiramadim hiç bünyeyi
Çakmağı koyusundan bile anlarolsun bir tane benim için arakla
Bak bak enişte hafiye çıktıÇakmağı koyusundan bile anlar
Yeme kuzu gece drek yaga donuyorAyy harika ,bende buna alışamadım illa ister kör olmayası canım
Millet ac uyumaz ben tokBendensin
birbiri hakkında yazıyor kadının kini okudum şimdi kocanın konusunu okuyacağımYeme kuzu gece drek yaga donuyor
Millet ac uyumaz ben tok
Kocası nasıl konu acabulıyorBen bir gıybet kaynagı buldum eski iki eş konu açıp
birbiri hakkında yazıyor kadının kini okudum şimdi kocanın konusunu okuyacağım
Bir kız arkadasının hesabıyla ya ne olaylı bir evlılık adam dayanamamıs belgelerle gelmiş gelde okumaKocası nasıl konu acabulıyor
Ölmek filan tobe bismillah .bir kase varsa alırımyalnız yiyen yalnız ölür
Böyle böyle alistiriyorlar işte bizi sigarayaBunu ben bile içerim yaaa
OhhEki Görüntüle 2907930 Bak yaktım nihayetikramını yarın kahveyle
Su kk ya şaşırmayacagım diyorum yok olmuyorBir kız arkadasının hesabıyla ya ne olaylı bir evlılık adam dayanamamıs belgelerle gelmiş gelde okuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?