- 9 Ekim 2020
- 5.872
- 7.876
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.741
Ahahah gece olunca beyin farklı çalışıyor zatenÖlmek filan tobe bismillah .
Hergun bu saatte aklıma geliyor zatenhep Yusuf Yusuf modunda uyuyorum
Oo çoktan içtim ciğerlerim isyanda lakin burda benim sözüm geçerOhhbı rahatlama geldi mi
Bende onu okuyorumBen bir gıybet kaynagı buldum eski iki eş konu açıp
birbiri hakkında yazıyor kadının kini okudum şimdi kocanın konusunu okuyacağım
Yok yok yememYeme kuzu gece drek yaga donuyor
Millet ac uyumaz ben tok
Bu konu baya hararetli milletin derdine ne merak saldıysam.okadar rutin hayatım beynim senaryo arıyor anlaşılan gaza gelipte kocaya sarmasam bariSu kk ya şaşırmayacagım diyorum yok olmuyor
Puro içince oluyor bende ciğer isyan ve iflası.Oo çoktan içtim ciğerlerim isyanda lakin burda benim sözüm geçer
Bitince detayları konuşalımBende onu okuyorum
Puro ya bulaşmıyorumPuro içince oluyor bende ciğer isyan ve iflası.
Katlanilir gibi değil
Bende bu kafadan istiyorum benımkı o kadar dolu ki kimseyi merak etmiyorum kendi hayatım epey yorucuBu konu baya hararetli milletin derdine ne merak saldıysam.okadar rutin hayatım beynim senaryo arıyor anlaşılan gaza gelipte kocaya sarmasam bari
Konu kapandıBitince detayları konuşalım
O konu nasıl okunur yaf destan gıbı yada ben cok usengecım hayatta okumamKonu kapandı
Baş orta son bittiO konu nasıl okunur yaf destan gıbı yada ben cok usengecım hayatta okumam
Vayy taktık bu dıyor sunBaş orta son bitti
okudum ve pişmanım miğdem geleyim diye zorluyor zor zaptediyorum neydi bu şimdi bacooBende bu kafadan istiyorum benımkı o kadar dolu ki kimseyi merak etmiyorum kendi hayatım epey yorucu
Ben okuyana kadar konu kapanmışO konu nasıl okunur yaf destan gıbı yada ben cok usengecım hayatta okumam
Valla gücüm yetmez,parçaları birleştirdimVayy taktık bu dıyor sun
Vayy taktık bu dıyor sun
Gıt kocanı op maroton hayatına sukretokudum ve pişmanım miğdem geleyim diye zorluyor zor zaptediyorum neydi bu şimdi bacoo
Canin Sen ne okudunokudum ve pişmanım miğdem geleyim diye zorluyor zor zaptediyorum neydi bu şimdi bacoo
Bas orta son derken kacırdın galıba bırsey lerCanin Sen ne okudun
Öpemem kiGıt kocanı op maroton hayatına sukret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?