- 28 Haziran 2011
- 63.695
- 159.899
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.781
Aaa kahveli kurabiye güzel olabilirBu saatte 2.uykusuna geçen ben sizlerden kopamadığımı farkettimKahve __Kokusu ASSOSyal 2.sigaramıda içtim sebep sizsiniz yarın öğlene kadar uyurum öğle kahvesine yetişirim beni özleyin kahveli kurabiyelerim
Muhtesem migim
Şükür bendeKalktım kii
Yok canım nasip kısmet bu işler olsa çoktan tutuşmuştumAyyy hadi insallah hayirli kismetlerleYada zaten hazirda var mi
Ahahah bak daha yeni uyandımSefayi sen sür sebebi biz olalımbirde öğleye kadar uyuycak düşmana söylenmez bu dediklerin zinhar kınıyorum seni
İctin mi aç karnına sigaranıAhahah bak daha yeni uyandım
Nooo aç karnına sigara içmemİctin mi aç karnına sigaranı
O zaman en hayirli zamanda tutuşman dilegiyleYok canım nasip kısmet bu işler olsa çoktan tutuşmuştum
Aaaaaa iyiymiş bu sevindim senin adınaNooo aç karnına sigara içmemzaten kararlıyım 1-2ay içinde vedalaşağız iki gözümün çiçeğiyle
aç karnına birde seni tiryaki seniAaaaaa iyiymiş bu sevindim senin adınabenim en sevdiğim şeydi içerken aç karnına içmek zukkumu
Ahahahah güzel zıkkım ama
Kimsin gııı nicki degisen biri miaç karnına birde seni tiryaki senibırakmışın darısı bana anne olmağı isteği olmasa bırakmazdım yalan yok
Benimki bir laf etti ,yok sana kahve dedim, zukkumlanamadi.. şükretsin seninki bulmuş
Yeni bu kuzu taze fırından yeni çıktıKimsin gııı nicki degisen biri mi
Tanışıyor muyuz
Ne desem sana boş kuzu banada çok nasihat verdileraç karnına birde seni tiryaki senibırakmışın darısı bana anne olmağı isteği olmasa bırakmazdım yalan yok
yok gıı dün dadandım bu topiğeKimsin gııı nicki degisen biri mi
Tanışıyor muyuz
Ahahaha 37 derece bu sıcaklıkta nasıl pişmeyim benYeni bu kuzu taze fırından yeni çıktı
bu konuda hem fikiriz hemcinsimNe desem sana boş kuzu banada çok nasihat verdilerağız kivirdum hep ne zaman o istek geldi kendim bıraktım ama şöyle düşünebilirsin hamile kalmayı bile çok etkiliyor ... Benim artık sağlığımı etkilemeye başlamıştı bıraktım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?