- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #21.861
Iyiyi olmaya çalişıyorum kaçgündur afedersin idrarımı yaparken yanma oluyorduu tekbaşuma gidemedim doktora sonra düden beri kaburgamın tarafı arkasında ve önüme doğru ağrı başladı acayip şekilde dedim acaba enfekdiyonmu kaptım ne yarın eşimle gidicez doktora neyin neside artık kötü birşey çıkmasa iyiIyiyim bitanem sen nasılsın
Aşçı uşak bahçıvan çok karışıktı ortamHee kasapumm noldiii hayurdurrr kim kimi seveyy sevişeyyyyy
Gecmis olsun canım muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun sirkeli suyla taharet aldinmi eger bilmiyorsan bir tas suya yarim cay bardağı kadar sirke koy ve onunla taharet al bir kac seferde yanmayı bayagi rahatlatır. Doktorlar öneriyor bunu. Ilac verdiği zamanda devam edebiliyorsun.Iyiyi olmaya çalişıyorum kaçgündur afedersin idrarımı yaparken yanma oluyorduu tekbaşuma gidemedim doktora sonra düden beri kaburgamın tarafı arkasında ve önüme doğru ağrı başladı acayip şekilde dedim acaba enfekdiyonmu kaptım ne yarın eşimle gidicez doktora neyin neside artık kötü birşey çıkmasa iyi
Aynen canım birbirimizi anlıyoruz aynı pencereden hayata bakıyoruz ve burdayiz menekşem iyi ki tanıdım sizleri yavruşYaayerim seni.. Bılıyrm tabıkı en güzelide bu zaten kendını ifade etmene bıle gerek kalmadan, seni anlayacak arkadaslarının olması
Ahah hbuldukTabiiiii sevdiğiysemmm bırakmamm oniii
PlutonMerkez merhaba canumm hosgeldun öglen yakalayamadum seni mağlum haftasonu kociş isteği bitmeyyy
Vallahaa geldiğini göreydummmm senii emiiiiAşçı uşak bahçıvan çok karışıktı ortam
Huhuvvvvvv adamı bıraktunnn eve heleee yazukturr günahtuurr niçun bıraktun bakem anan nerdeydide nerden gittiinn hele hele önce seni bi tanıyalummAhah hbuldukbu kocişlerin isteği bitermi ki ben suan ailemdeyim zavallı çorbayla hayat geçiriyor
Ayy yaptım ama onu ben çok kötü ağrıttıGecmis olsun canım muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun sirkeli suyla taharet aldinmi eger bilmiyorsan bir tas suya yarim cay bardağı kadar sirke koy ve onunla taharet al bir kac seferde yanmayı bayagi rahatlatır. Doktorlar öneriyor bunu. Ilac verdiği zamanda devam edebiliyorsun.
Kesinlikleee ❤❤Yaayerim seni.. Bılıyrm tabıkı en güzelide bu zaten kendını ifade etmene bıle gerek kalmadan, seni anlayacak arkadaslarının olması
Heyytttt ateşşiii yolla bağaaaaaaaaaaBurdayuum aşguumm
Yokk gıız daha yeni oldum sendeHeyytttt ateşşiii yolla bağaaaaaaaaaabittimiii kırmizı
Hahahaha daha 3 günmü oldu eneeeeeYokk gıız daha yeni oldum sende3.gün bugün 6da biter
Demek beni gözüne kestirmiştin aramızda bir çekim olduğunun farkındaydım daha fazla karşı koyamazdık buna ilk adımı ben attım geldimVallahaa geldiğini göreydummmm senii emiiii
Biz burda takılıyoruzzz heleki ben fena fena takılıyorumm ama aluşucaksunn tabiii o ayruu
Nerelisunn biaralar bdvde gözüme çarpıyordun
Bi baktum halley buralara gelmuş haberim yok pek giremedum gerçi bugün
Ilk defa acıdı diyeni duyuyorumAyy yaptım ama onu ben çok kötü ağrıttı
Kızz acisından ağladum resmen daha tövbe ettim aman çok kötü bu enfeksiyon ya ilkkez geley başıma okadar maydanoz suyu içtim soğan suyu içtiimm
Tedaviye mi başladın canimHahahaha daha 3 günmü oldu eneeeee
2 gün daha kahve leke gelir ondan sonra allaaaaahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?