- 27 Mart 2019
- 30.572
- 113.656
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.881
O zaman şöyle diyelim anlayana sivri sinek saz.anlamayana davul zurna azKesinlikleee ❤❤
Tabii anlayanaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman şöyle diyelim anlayana sivri sinek saz.anlamayana davul zurna azKesinlikleee ❤❤
Tabii anlayanaaa![]()
PampaaaaaaaaaaaaaaaaaDemek beni gözüne kestirmiştin aramızda bir çekim olduğunun farkındaydım daha fazla karşı koyamazdık buna ilk adımı ben attım geldimaç kollarını yeni panpan geldi
![]()
Ahahahah adam istblda ben ankarada ailemleyim 1aydır.hem azcık tutuşsun ya özlemek alev aldırırHuhuvvvvvv adamı bıraktunnn eve heleee yazukturr günahtuurr niçun bıraktun bakem anan nerdeydide nerden gittiinn hele hele önce seni bi tanıyalummadamunu atessuzzz bırakmaaa
![]()
ama bu emoji pek datluuuuuPampaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Haaa dimi kızz nebilim yaparken rahatlık duydum o ayrı ama sonra başladı ağrı kuzumIlk defa acıdı diyeni duyuyorum
Ne.oluyu burdaaaaaaa ayrıl bakiyimmPampaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Yok kuzz o nerden çıktı ekime kadar ara verdim bu sıcaktan heç çekilmez biliyorsunTedaviye mi başladın canim
Huhuvvvvvvvvvv çalsun davullarrrO zaman şöyle diyelim anlayana sivri sinek saz.anlamayana davul zurna az![]()
Huhuvvvvv beybiiiiAhahahah adam istblda ben ankarada ailemleyim 1aydır.hem azcık tutuşsun ya özlemek alev aldırır![]()
Demiiama bu emoji pek datluuuuu![]()
Ne bileyim 3. Gundeyim 6 olur falan diyinceYok kuzz o nerden çıktı ekime kadar ara verdim bu sıcaktan heç çekilmez biliyorsun![]()
Huhuvvvvv beybiiii
Dönüşün muhteşem olacekk![]()
Teyy teyyy teyyyy lililililili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kiz yok madammorr kırmizılı ateş yolluyacam onu kocişin koynuna getsun diyeNe bileyim 3. Gundeyim 6 olur falan diyince
Işteee buuuuistanbulun yolları bile alev alacak
![]()
Him mesej alinmistirKiz yok madammorr kırmizılı ateş yolluyacam onu kocişin koynuna getsun diye![]()
Sen napiyinn evdemisinHim mesej alinmistir![]()