- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #21.901
Evet canım evdeyim asiri sicak ev oturduğumuz yerde ter döküyoruz bugun yaniyoooorSen napiyinn evdemisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım evdeyim asiri sicak ev oturduğumuz yerde ter döküyoruz bugun yaniyoooorSen napiyinn evdemisin
Evett yaaaa vallaha bende bıktım artıkkkk bi kış gelsun artık busene enfret ettim yazdanEvet canım evdeyim asiri sicak ev oturduğumuz yerde ter döküyoruz bugun yaniyoooor
Ne menekşemi kız pencere menekşesi benım adım halleyyy koydu
36 yaşındayım istblda oturuyorum 8 yıllık evli çoluksuz çocuksuz bir karıyımIşteee buuuu
Kaç yaşındasın nerde oturuyorsunki peki![]()
Döverummm senuuuNe menekşemi kız pencere menekşesi benım adım halleyyy koydu![]()
Sen cok yaşaaa çok iyiki tanıdım senii
bu sıcaklardan haftaya biraz da olsa kurtulcaz gün sayıyorum yaEvet canım evdeyim asiri sicak ev oturduğumuz yerde ter döküyoruz bugun yaniyoooor
Ooo taş gibi karusunnn kızzzzzz36 yaşındayım istblda oturuyorum 8 yıllık evli çoluksuz çocuksuz bir karıyım![]()
Bende Bende biktim yaaa bu sene illallah ettirdi artik yaz gelsin demiycem o kadarbu sıcaklardan haftaya biraz da olsa kurtulcaz gün sayıyorum ya![]()
Gerek yok canım aşı olanlarda kendılıgınden düşme yapiyormus zaten
Taş diyene bak heleee ortalık çıtır dolu aaa kıskançlıktan yarılcam haaaOoo taş gibi karusunnn kızzzzzz
Bende 27 yaşındayım coluksuz çocuksuz bendeistanbulda bekarken dim evlendim çerkezköye yerleştim
![]()
Hangi semttesin sanki bu sefer yakin bulmak gibi hissediyorum36 yaşındayım istblda oturuyorum 8 yıllık evli çoluksuz çocuksuz bir karıyım![]()
Valla kayseri de felaket yanıyor iş yapana kdr varya sucuk gıbı oldumBende Bende biktim yaaa bu sene illallah ettirdi artik yaz gelsin demiycem o kadar![]()
Baliiimmmmmmm sen beni hep böyle sev
Olsun taş, çıtırdan daha makbul derlerTaş diyene bak heleee ortalık çıtır dolu aaa kıskançlıktan yarılcam haaa![]()
Vallla ya ilk defa bir yazın bitmesini istedim sabaha kadar yerlerde nere serinse orda yatıyorum boğulduk yafffBende Bende biktim yaaa bu sene illallah ettirdi artik yaz gelsin demiycem o kadar![]()