Yok kuzum düzenli kullanacam bakalum neolcak yapcak birşey yok kaptuk vallaha biyerden😊😊
Ateşim var baya ateş düşürücü verdi doktor
Denizdenmi kaptık nerden kaptıysa büyüdü resmen
Kuzu enfeksiyon vardır çok geçmiş olsun, o ateş yapar. Bence ağrıyı da o yapıyor

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Kız gittim doktora ya yazdım onu yüksek enfeksiyon kapmışımm ben iğne verdi bana sosyalimm persembeden belimde taş kum varmı diye o sonucu çıkcak🥺
Aaa şimdi gördüm kıamam yaaa geçmiş olsunn.korkma kuzum iğneler daha çabuk geçiriyor 9iğne yedim ama kurtuldm sende biranönce iyileş bebegm

• Muhteşem
Bu arada nedne 9 iğne 😒
3 ayda işte 9iğne 6kutu antibiyotik ,fitil sadece geçen hafta 2kutu antibiytk içtim ben. Hem kana hem idrara karışmıştı oyüzden kuzum .daha yeni tahlillerim temize ulaştı inatçı bir enfeksiyondu ilk defa böle ağır bir enfeksiyon yaşadım benmki serklajdan kaynaklıydı

• Üzgünüm
3 ayda işte 9iğne 6kutu antibiyotik ,fitil sadece geçen hafta 2kutu antibiytk içtim ben. Hem kana hem idrara karışmıştı oyüzden kuzum .daha yeni tahlillerim temize ulaştı inatçı bir enfeksiyondu ilk defa böle ağır bir enfeksiyon yaşadım benmki serklajdan kaynaklıydı
Iyi barii yaaa temizlendi sonuçta canum benumm yaa çok zor gerçekten 😒 senin içindeçok ama çok geçmiş olsun🤲

Back
X