- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.441
Sağolasın canım. Hiç anlamadım ben hAla aşı olcam diye oturuyorum koltukta oysa olmuşumAyy geçmis olsun bununla canim Bende bugün olacam 10 50 deçok korkayirum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım. Hiç anlamadım ben hAla aşı olcam diye oturuyorum koltukta oysa olmuşumAyy geçmis olsun bununla canim Bende bugün olacam 10 50 deçok korkayirum
![]()
Korkma kuzu senin bence, hiçbirşey yok merak etmeAyy geçmis olsun bununla canim Bende bugün olacam 10 50 deçok korkayirum
![]()
Genciz güzeliz sizi üzeriz balım
Hee o zaman tamam hadi sende ol bugün 3.nüAlmanda iki aşı canım, ben sinovac olmustum. O yüzden üçüncü cıktı![]()
Son 1 ay canım buradan ayrılıyorumOyyy kuzuuu dayan az kaldı![]()
Teşekkür ederim canım benimGünaydınn afiyet olsun prensesim![]()
Valla gorumcemi bekliyorum aşı ya gideceğizTe
Teşekkür ederim canım maveram nasılsın![]()
Aynen VallaHerkes hasta![]()
Günaydın bebeğim geçmiş olsun neyin varHerkese röraaayyyydddduuuunnnnnnnnnn![]()
Valla artık aşıyı olup öyle sonuca bakmak yapacak birşey yokSağolasın canım. Hiç anlamadım ben hAla aşı olcam diye oturuyorum koltukta oysa olmuşumkorkma hiç
Korksakta olacağız artıkKorkma kuzu senin bence, hiçbirşey yok merak etme![]()
Olamam canım daha vakti var, kasimdaHee o zaman tamam hadi sende ol bugün 3.nü
Eşim dünden beri korkuyotur. Bir arkadaşı olmuş yüzü şişmiş. Bana diyor balon gibi olcaksın bak diye diye aynaya bakıp bakıp duruyorum![]()
Şifa oksun canımValla gorumcemi bekliyorum aşı ya gideceğiz
Yüksek enfeksiyon kaptımm kuzum totom iğne oldu sabah aksam 3 gün vurulcamAynen Valla
Günaydın bebeğim geçmiş olsun neyin var
Valla artık aşıyı olup öyle sonuca bakmak yapacak birşey yok
Korksakta olacağız artık![]()
Bugünüde atlatırsan yırttın demektirr coktan göstermesi lazımdı sanaYok şuanlık canım ne zsman olur![]()
Idrar kuzumm yüksek hemde ağır geçiriyorum sabah akşam iğne vurulcam persembe güne kadarr persembe gunu teirar doktora gitcem belimde taş falan varmı diye bakılcak oramda feci şekilde ağrı geçirdim
Yazık o totoyaYüksek enfeksiyon kaptımm kuzum totom iğne oldu sabah aksam 3 gün vurulcam![]()
Ayyy allahummm günaydunaaa kuybannnnnnn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Ayy günaydın yazmayı unutmusumhello bebekler
![]()
çok geçmiş olsun canım inşaAllah tez vakitte iyilerşirsinYüksek enfeksiyon kaptımm kuzum totom iğne oldu sabah aksam 3 gün vurulcam![]()
Vallaha yazuk yavvv delik deşik ettiler totomuu hayvanlarrYazık o totoya![]()
Gurbaneeyy gurbaneeyyAyyy allahummm günaydunaaa kuybannnnnnn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤