- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.581
Senmi ararsın bende ikizimbu olayı müge ablamız çözssün ben ikizime kavuşmak istiyorum
Benmde kabulumdür kızçem %10 çıksa tamamdır bu işSenmi ararsın bende ikizimben DNA da ne çıkarsa raziyim
Hahahahah dayan guzuummmmmmmAy benim hasta minnoşum yaaa iyileşmeni bekleriz acelem yok
Sen unutulurmusun hecbende diom beni unuttugit çabuk sufle yap bana yoksa konuşmam
Bana yoh muSen unutulurmusun hec
Sufle hazır nere koyam
Müge anlamında başı baya karışık ikiz Osman'ın olayı çözülmedi bir türlüBenmde kabulumdür kızçem %10 çıksa tamamdır bu işben ararım müge aplamı
Biri sufle mi dediSen unutulurmusun hec
Sufle hazır nere koyam
aynen öyle perimmBende öyle düşündüm minnoşum zaten camlar kapılar açıp yapsamda yine aynı toz olcak. Biraz daha serinleyelim
Senin düğünden sonra başlıyım sen yokken bende işlerimi hallediyimaynen öyle perimm
Oo çok hızlısın kahvelerde benden koy şölede yiyekkk hadi kimse gelmedenSen unutulurmusun hec
Sufle hazır nere koyam
benim düğün geç olmaz mıSenin düğünden sonra başlıyım sen yokken bende işlerimi hallediyim
Ekim kaçıydıbenim düğün geç olmaz mı
Vahh kaldık başka bahara ikizim elbet kavusuruz birgünMüge anlamında başı baya karışık ikiz Osman'ın olayı çözülmedi bir türlübizimle zor uğraşır bu ara
10 ekimEkim kaçıydı
hoş geldin ttlımmmmmmmSelamlar
Sana daha kocamanini yaptim halleyyy duymasinBana yoh mu
Suflelerimiz hazir herkese en komacanimdan kahvemBiri sufle mi dedibende yicem bende benim kızım tabiriyle
Oooo atom karıncayım ben elektrigide parmagimla vereyomOo çok hızlısın kahvelerde benden koy şölede yiyekkk hadi kimse gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?