- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.186
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.621
Alla alla sosyete ile ne alakası var kibenimki itiraz etti sosyete misin sen diye
İkiz simdikiler sarmiyor beni çok abidik gubidikAhahah ben bu yaşıma geldim hala çizgifilm severim sen müge anlı izle ben senin kuzla pempiş dünyalara takılayım
Bu erkekler hep aynı benimkide ne yapcakmisim iki soy ismi diye tutturdu niye evleniyormusum madembenimki itiraz etti sosyete misin sen diye
hakkat ya şimdikiler çok dandik.şeker kız cady deki teryy e aşık olan kızlardık bizİkiz simdikiler sarmiyor beni çok abidik gubidikbizim zamanımızda susam sokağı, Tom Jerry ,taş devri falan güzeldi onları hala bende izliyorum
Şükür kuzu temizlik yapiyom.bende mola verdim oturdum kaldım sen sigaraSu an sigara molası verdim
İki gün izin aldım da yapmamışlar işimisabahtan beri bitirmekle meşgulum Bitmiyor sen nasılsn kahvem
NasılsınAs balım perim
Hahaaaaaaa oda birşey mi tam adını hatırlamıyorum robot bir çizgi film vardı robota aşık olmuştum ben delilikte son noktahakkat ya şimdikiler çok dandik.şeker kız cady deki teryy e aşık olan kızlardık biz
Enişte yavvvvbenimki itiraz etti sosyete misin sen diye
bu levele gelemedim benHahaaaaaaa oda birşey mi tam adını hatırlamıyorum robot bir çizgi film vardı robota aşık olmuştum ben delilikte son nokta
Kolay gelsin evet canım içiyorumŞükür kuzu temizlik yapiyom.bende mola verdim oturdum kaldım sen sigara
içiyormuydun yaf ilk defa duydum
Biz kimlik değiştirmeye gittiğimizde memuru tembihlemiş ben ıkı soyisim istiyorum dediğimde memur bu sıkıntı oluyor davalık durumlarda vs çok sorun cıkıyor bir çok kişi tekrar gelip soyismini teke düşürdü vs aklımla oynadı öğrendimdi benim öküz yaptırmışBu erkekler hep aynı benimkide ne yapcakmisim iki soy ismi diye tutturdu niye evleniyormusum madem
Yok artık eşin de uyanık çıktıBiz kimlik değiştirmeye gittiğimizde memuru tembihlemiş ben ıkı soyisim istiyorum dediğimde memur bu sıkıntı oluyor davalık durumlarda vs çok sorun cıkıyor bir çok kişi tekrar gelip soyismini teke düşürdü vs aklımla oynadı öğrendimdi benim öküz yaptırmış
Saol kuzummmKolay gelsin evet canım içiyorum
Haaaahahaa deseydin öğrendikten sonra çabuk nikah tazeleme ye diyeBiz kimlik değiştirmeye gittiğimizde memuru tembihlemiş ben ıkı soyisim istiyorum dediğimde memur bu sıkıntı oluyor davalık durumlarda vs çok sorun cıkıyor bir çok kişi tekrar gelip soyismini teke düşürdü vs aklımla oynadı öğrendimdi benim öküz yaptırmış
Benim hayal gücü geniş bacıbu levele gelemedim benbizimkisi imkansız aşklardı baco kavuşamadık sevdiklerimizle küçük robotlarınız olabilirdi halbuki
öyle dedi ya neden evleniyormuşum onun soıyadını almayacaksamAlla alla sosyete ile ne alakası var ki
aynısını söyledi kuzum yaBu erkekler hep aynı benimkide ne yapcakmisim iki soy ismi diye tutturdu niye evleniyormusum madem
Enişte yavvvv
çok şükür halimize 7 ocakta filmi sinemada izlemek nasip olur umarımGeçen gün neslican tay videosunu izledim kaybedeli 2 sene oldu pamuk prensesin hayata olan barışık olması beni çok etkiledi ne kadar hayat dolu enerjik kız dedim
Şöyle düşündüm
Sağlıgıma şükrettim
Çok şükür dedim
Yapamadıklarımı yapabilirim dedim
Üzenlerden uzak durabilirim
Yeterki kendini üzmesine izin vermemelisin Olumsuz konuşurlarsa kaç oradan Kendinle daha yakın hissedenlerle beraber ol dedim aynen öyle yapıyorum
Hayat çok kısa ve boşver hayatı yaşa!:)
tıpkı ben bende uzun zamandır okuyamıyorumkızlar maşaAllah neler konuşmuşsunuz okuyamadan direk geçtim
Eee napıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?