Geçen gün neslican tay videosunu izledim kaybedeli 2 sene oldu pamuk prensesin hayata olan barışık olması beni çok etkiledi ne kadar hayat dolu enerjik kız dedim
Şöyle düşündüm
Sağlıgıma şükrettim
Çok şükür dedim
Yapamadıklarımı yapabilirim dedim
Üzenlerden uzak durabilirim
Yeterki kendini üzmesine izin vermemelisin Olumsuz konuşurlarsa kaç oradan Kendinle daha yakın hissedenlerle beraber ol dedim aynen öyle yapıyorum
Hayat çok kısa ve boşver hayatı yaşa!:)

Bu erkekler hep aynı benimkide ne yapcakmisim iki soy ismi diye tutturdu niye evleniyormusum madem
Biz kimlik değiştirmeye gittiğimizde memuru tembihlemiş ben ıkı soyisim istiyorum dediğimde memur bu sıkıntı oluyor davalık durumlarda vs çok sorun cıkıyor bir çok kişi tekrar gelip soyismini teke düşürdü vs aklımla oynadı öğrendimdi benim öküz yaptırmış

Yok artık eşin de uyanık çıktı

Haaaahahaa deseydin öğrendikten sonra çabuk nikah tazeleme ye diye

bu levele gelemedim ben bizimkisi imkansız aşklardı baco kavuşamadık sevdiklerimizleküçük robotlarınız olabilirdi halbuki
Benim hayal gücü geniş bacı
Ayyy çizgi film izlemiştim ilk defa sinamaya gitmistim. ne ağlamıştım çöp oluyordu ropot filmin sonunda herkez bana bakmıştı bu deli niye ağlıyor diye şimdi biri aşağım dese amannnn geçer boşver derim yillar beni ne hale getirmiş

Alla alla sosyete ile ne alakası var ki
öyle dedi ya neden evleniyormuşum onun soıyadını almayacaksam
Bu erkekler hep aynı benimkide ne yapcakmisim iki soy ismi diye tutturdu niye evleniyormusum madem
aynısını söyledi kuzum ya
bu gün soyadımın değiştiğini çektim attım nasıl mutlu oldu
çok şükür halimize 7 ocakta filmi sinemada izlemek nasip olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…