Ama ateşim çok yapıyormuş zaten ebfekdiyon ateş akluma ne geldi sen süt hormonuna baktırdınmı hiç
Baktirdim canim 4ay önce idi. 2. çocuk kararı alinca gidip hormon testi yaptirdim hem folik asit yazdırdım. Tüm değerlerim normaldi doktorda dedi sana ilac yazamam herseyin normal kist pcos falanda yok. Sanirim hava stres vs. etkiliyo beni 🤦🏼‍♀️

• Beğen
Reactions: Jou
Baktirdim canim 4ay önce idi. 2. çocuk kararı alinca gidip hormon testi yaptirdim hem folik asit yazdırdım. Tüm değerlerim normaldi doktorda dedi sana ilac yazamam herseyin normal kist pcos falanda yok. Sanirim hava stres vs. etkiliyo beni 🤦🏼‍♀️
Haaaa bak dogru dediin hava zaten hepimizi beni bile etkilediiii dusunme olacakkk ama ilk haberi bana vercenn bakkk😌😌😌

Ayyyyy kızlar bugün aile hakemliğine bi bebek gelmiş yeni daha ne kadarlık olduğunu tahmin edemem ama maşallah çok tatliydi dünyalar güzeli bi bebekti Sabahtan beri o bebise dualar okuyorum ilk hamileligimde yegenimin bebek ligi böyle hoşuma gitmişti Rahim kısķanırmış öyle olduğunda hamile olmaya dahada hazır olurmuş 😂😂😂😂 Inşallah bu sefer de kiskanmistir 😂😂😂😂 skskskksksksjjsks

• Muhteşem
Reactions: Jou
Ayyyyy kızlar bugün aile hakemliğine bi bebek gelmiş yeni daha ne kadarlık olduğunu tahmin edemem ama maşallah çok tatliydi dünyalar güzeli bi bebekti Sabahtan beri o bebise dualar okuyorum ilk hamileligimde yegenimin bebek ligi böyle hoşuma gitmişti Rahim kısķanırmış öyle olduğunda hamile olmaya dahada hazır olurmuş 😂😂😂😂 Inşallah bu sefer de kiskanmistir 😂😂😂😂 skskskksksksjjsks
Aa öylemiymiş. Dur bende her gördüğüm bebeğe dua okuyım 😬😍

Aa öylemiymiş. Dur bende her gördüğüm bebeğe dua okuyım 😬😍
Normal canım onlar bende sadece şimdi başladı kulak ağrısı baş boğaz ağrısı var 🙄
Kız hani hiç oldu mu sizde bilmem ama böyle pek bi içtenlikle beğenirsiniz ya bebeği ışte böyle rahmin kımıl kımıl oluyor o an 😂😂😂
Uyuyorum ben hep geldim geleli yemekte yemedim istemiyi canım 😂😂

Back
X