Benimde düğün günü denk geliyordu geciktirüci ilaç kullandım. Bıraktıktan 1 2 gün sonra gelmişti. Minnosprenses Minnosprenses düşünürsen atarım minnoşum adını 🤣
😅 Düğün günü herkes gelinle damatin ciftlesecegini biliyor ya çok utanıyodum salondan çıkmaya 😅😅😅 ne biliyim bir babanij bunu tahmin etmesi , aha kizim bu gece elden gidiyeah durumu... çok zor çok 😅

😅 Düğün günü herkes gelinle damatin ciftlesecegini biliyor ya çok utanıyodum salondan çıkmaya 😅😅😅 ne biliyim bir babanij bunu tahmin etmesi , aha kizim bu gece elden gidiyeah durumu... çok zor çok 😅
Ay kesinlikle bende hep aynı şeyi düşünürdüm 🤣🤣 birde düğünden sonra ilk aileyle görüşmek🤣 birde bizi havaalanına babam bırakmıştı 😬🤣🤣🤣

Ay kesinlikle bende hep aynı şeyi düşünürdüm 🤣🤣 birde düğünden sonra ilk aileyle görüşmek🤣 birde bizi havaalanına babam bırakmıştı 😬🤣🤣🤣
😂😂😂 Biz düğün gecesi otelde kaldık .
Sabah uçağımız vardı annemlere geçtik .
El öpmeye 🙈🙈🙈
Ay Allah'ım sürekli gülüyorum utandigimdan.
Babam enistemler ablamlar filan hep içlerinden demiştir kesin.

Şey yapınca yüzünde güller açmış diye .

Ama esasen öyle bı durum yoktu 🤷

😂😂😂 Biz düğün gecesi otelde kaldık .
Sabah uçağımız vardı annemlere geçtik .
El öpmeye 🙈🙈🙈
Ay Allah'ım sürekli gülüyorum utandigimdan.
Babam enistemler ablamlar filan hep içlerinden demiştir kesin.

Şey yapınca yüzünde güller açmış diye .

Ama esasen öyle bı durum yoktu 🤷
Ahahah yaa insan duramıyor ki dediğin gibi ne düşünüyorlar acaba ne diyorlar diye akılda hep bunlar 🤣🤣
ben kimseyle görüşmedim. Bir babamla işte oda arabayla götürdü hemen döndü. 1 bucuk hafta sonra falan görüştük 🤣🤣

Back
X