- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.741
Benimde düğün günü denk geliyordu geciktirüci ilaç kullandım. Bıraktıktan 1 2 gün sonra gelmişti.Minnosprenses düşünürsen atarım minnoşum adını
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde düğün günü denk geliyordu geciktirüci ilaç kullandım. Bıraktıktan 1 2 gün sonra gelmişti.Minnosprenses düşünürsen atarım minnoşum adını
![]()
Daha bilmiyorum canm inşallah yokturönemli birşey yok değil mi
ahahah sen yaparsın piiiii ben taze gelinim aramyın beni uzun süre![]()
Napım canım kardeşimle asure yaptık biraz yorulduk oturuyoruz şimdiNeler yapıyorsun nasılsın![]()
Ay kesinlikle bende hep aynı şeyi düşünürdümDüğün günü herkes gelinle damatin ciftlesecegini biliyor ya çok utanıyodum salondan çıkmaya
ne biliyim bir babanij bunu tahmin etmesi , aha kizim bu gece elden gidiyeah durumu... çok zor çok
![]()
Ellerinize sağlık afiyetle yiyinNapım canım kardeşimle asure yaptık biraz yorulduk oturuyoruz şimdi![]()
Tatişe gidicezde ben dnrize girmem ekim artık soğuk olırTatile gitmeyeceksen tabi ol gitsin kız bende tatil için içmiştim. Cumartesi döncektik çarşambamı perşembemi ne bıraktım ilacı tam cumartesi sabah oldum![]()
Ne oldu yaDaha bilmiyorum canm inşallah yoktur![]()
Sağol canım benimEllerinize sağlık afiyetle yiyin![]()
Aman kadın hastalıkları problemleri işteNe oldu ya![]()
Ay kesinlikle bende hep aynı şeyi düşünürdümbirde düğünden sonra ilk aileyle görüşmek
birde bizi havaalanına babam bırakmıştı
![]()
Mersin sıcak oluyor.Tatişe gidicezde ben dnrize girmem ekim artık soğuk olır![]()
Ben hiç aşure yapmadım ya. Bu sene de baya bir canım istedi aşure ayı gelince oh yicez dedim. Bir Allahın kuluda getirmedi yapmadılar heraldeSağol canım benim![]()
Ahahah yaa insan duramıyor ki dediğin gibi ne düşünüyorlar acaba ne diyorlar diye akılda hep bunlarBiz düğün gecesi otelde kaldık .
Sabah uçağımız vardı annemlere geçtik .
El öpmeye
Ay Allah'ım sürekli gülüyorum utandigimdan.
Babam enistemler ablamlar filan hep içlerinden demiştir kesin.
Şey yapınca yüzünde güller açmış diye .
Ama esasen öyle bı durum yoktu![]()
Tabii nisanda olduk eşimle aşko
Cok sükür bize öyle olmadı
Ben grip oldum eşim ağrı gecirdi heryerine beli falan çok ağrıdı rahatsızdı zaten
Kız yap cok kolayBen hiç aşure yapmadım ya. Bu sene de baya bir canım istedi aşure ayı gelince oh yicez dedim. Bir Allahın kuluda getirmedi yapmadılar heralde![]()
![]()
en sonunda yapcam birşeyler bende![]()
Sen evleniyormusun yoksaaaaaaaaa asla unutmam özellikle soracağım isimlerinizi![]()
Birgün yapayım ya cidden hem öğrenmiş olurumKız yap cok kolay![]()
Sen iki kişilik yapcaksan 1 subardağından yap ölçüleri buğdayını 2 subardagı koyarsınBirgün yapayım ya cidden hem öğrenmiş olurumtarif varsa alırım
![]()
Bir bakayım güEl yapabilirmiyim işte ondan emin değilim yoksa fazla yapıp dağıtmakta isterimSen iki kişilik yapcaksan 1 subardağından yap ölçüleri buğdayını 2 subardagı koyarsın![]()
uzun zamandır etiket yapmadım
bebeklinick
Kahve __Kokusu @Migim @mavikelebek34 @Jou @Morrmeneksee @MssPARE @ASSOSyal
Cookiie @Buralardutluuugdu
@coconatt
@Catlak-kurabiye