- 9 Ekim 2020
- 5.875
- 7.878
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.821
Nononononono vurmazlar severler senuuu halleyiimmmBurdakilerin hepsi
Hayırlı olsun prensesssBen nikahlandım düğün ekimde
Abi beni döfdüler dediğim zaman pzvk lerin elinden aldın beniNononononono vurmazlar severler senuuu halleyiimmm
Hahahahaha sus kuuzzzzz seni bi severum gorürsün melo gormesunnAbi beni döfdüler dediğim zaman pzvk lerin elinden aldın beni
Himm eskiye donus var demek benimde 18 günüm var nickimi degistircem sonra hepunuze sapıklık yapicamEski nick
Şu profili sevemedum ben amaHimmet eskiye donus var demek benimde 18 günüm var nickimi degistircem sonra hepunuze sapıklık yapicam
Onuda degistircem yoksa tanırsınız benuuuuŞu profili sevemedum ben ama
ahaha bir an ibo yla yıldız tilbe dialoğuna gitti aklımHahahahaha sus kuuzzzzz seni bi severum gorürsün melo gormesunn
Lan ne yapıcınHimm eskiye donus var demek benimde 18 günüm var nickimi degistircem sonra hepunuze sapıklık yapicam
Ayyyyy halleyy diyincee gittim dolabı actum halley yedum şuan bi iyi geldi banaahaha bir an ibo yla yıldız tilbe dialoğuna gitti aklımmeloo gel gör bizi aşk neylediii
Len mune yi kazeni çağırttırma banaSapiklik ulen cok eglencez
Az sonra da ben yiyem oglusu uyutuyorum can can can susmuyorAyyyyy halleyy diyincee gittim dolabı actum halley yedum şuan bi iyi geldi bana
Ooyyyyyy pipisinu yesunlerrrrAz sonra da ben yiyem oglusu uyutuyorum can can can susmuyor
Nasil olsa kadınım bisi yapmazlar ban yerseniz sonunda siz benide doversinizLen mune yi kazeni çağırttırma bana
Isim mecburiyetten değişecek canimIsin guzell
Nedenki mecburIsim mecburiyetten değişecek canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?