- 18 Kasım 2020
- 20.831
- 50.087
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.801
Sen beni neden aldatıyorsun@halleyyy guzzzuuummmmmm enerjim çok düşük seninlede doğru düzgün konuşamadım affolaayoksa seni benden kimse alamazzz sevemez konuşamazdaaa
Damarıma basar pıçağu sallarum vallaha herkes biliyorr❤❤
Kim vurdu söyleeeeBeni çokk ihmal ettingelen vurdu giden vurdu sen nerelerdeydin
Vıyyyyyyyyy senin yerun ayrıı meloooommmmm seni kimseye degişmemm aşkummm bitanemm tatluumm hayatuummmmm tatluummmmmSen beni neden aldatıyorsun
Ben hiç dikkat etmedim ona bilmediğimden. Ama şimdi dikkat ederim kendimi dinlerimKız hani hiç oldu mu sizde bilmem ama böyle pek bi içtenlikle beğenirsiniz ya bebeği ışte böyle rahmin kımıl kımıl oluyor o an
Uyuyorum ben hep geldim geleli yemekte yemedim istemiyi canım
Gördüm gördümVıyyyyyyyyy senin yerun ayrıı meloooommmmm seni kimseye degişmemm aşkummm bitanemm tatluumm hayatuummmmm tatluummmmm
Vallahaa bakkkk sen benim için çok baskasunn minnoşsunnn minnoşunn en güzeliiisiinnnn taş taş seni görünce kalbim pıtt pıtttGördüm gördüm
Misal ben ilk hamileligimde yegenimin instagramindan hep bebek videolari fotoğraflarına takmıştı m zihinsel ve bedensel olarak cagirmisim demekkiBen hiç dikkat etmedim ona bilmediğimden. Ama şimdi dikkat ederim kendimi dinlerim
Ye birşeyler kız öyle olmaz
Bayiliyormus bayiliyormus
Simdi de bizim mi picak çıkarmamiz gerekiyorVallahaa bakkkk sen benim için çok baskasunn minnoşsunnn minnoşunn en güzeliiisiinnnn taş taş seni görünce kalbim pıtt pıttt
Vıyyyyyyyyy senin yerun ayrıı meloooommmmm seni kimseye degişmemm aşkummm bitanemm tatluumm hayatuummmmm tatluummmmm
Ooyyşş dutummmm ateşliii garuummmmm seniii ele bele değil seviyemmm seni gorünce heryerim ter akayyy
Hoooppp pıçak bende hayırdırrrrSimdi de bizim mi picak çıkarmamiz gerekiyor
Amaa herkese bele din senOoyyşş dutummmm ateşliii garuummmmm seniii ele bele değil seviyemmm seni gorünce heryerim ter akayyy
Anam buna ne oldiiiiiiii kiiiiz o isim neeeeAmaa herkese bele din sen
Hele hele senun apayru yerinnn ayrıı karıştırmayalum yütfeennnAmaa herkese bele din sen
Eski nickAnam buna ne oldiiiiiiii kiiiiz o isim neeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?