- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.961
Sabahlamak güzelde benim kız sabahlamiyor ondan sonra ben pertHuuuu kahveciler sabahliyor
Gunaydin kuzum nasil oldunRöraaaayyyyyydddddddddduuuuuuunnnnnnnnn
Minnosprenses Cookiie @coconatt @zorunlunick ASSOSyal @MssPARE @Catlak-kurabiye @Buralardutluuugdu @Morrmeneksee @Mavera4268 @Yasnaz @madammor @N u r mavikelebek34 @Migim @halleyyy
doğru canım en iyisi konuşmakCanim beni yanlis anlama ama soyle bir durum olabilir ordaki kisi ince hesap yapiyor olabilir sen söylemezsen patron isi ona vermek zorunda kalır söylersen onu istemeyip başkasını alir diye. Patron sanada kizabilir sonucta karari o vericek kimi o pozisyonda istiyor. Sen diyen bayana hic uyma direk soyle ben yerime onu ayarladım dersen daha cok kizar sen mi patronsun ben mi diye. 11 12 senelik is tecrübeme dayanarak söylüyorum surekli patronlara direk bagli calistim cok eleman aldim cok eleman cikardim. Muhasebecisi, temizlikçisi, teknik ressamı mühendisi uretim elemani hepsinin alımınada baktim
GünaydınnRöraaaayyyyyydddddddddduuuuuuunnnnnnnnn
Minnosprenses Cookiie @coconatt @zorunlunick ASSOSyal @MssPARE @Catlak-kurabiye @Buralardutluuugdu @Morrmeneksee @Mavera4268 @Yasnaz @madammor @N u r mavikelebek34 @Migim @halleyyy
tamam canım odasına geçince yanına gideceğimCanim söyleme demek ne denek ya öyle şey mi olurciddî bir durum bu geri dönüşü yok, adam demez mi zamanında niye soylemiyorsun aklın nerde diye söylemelisin
Dunden daha iyiyimm kızzz ama suan sol totomu vurdurdum 1 saat önce sol totomu vurunca kasığımada vuruyor nedense sana da cekip atmayı unuttum ha testleri kociş gittsin atarım sana sorup durur cunkuGunaydin kuzum nasil oldun
Yerim bak haaaaaaaaRöraaaayyyyyydddddddddduuuuuuunnnnnnnnn
Aynen canım insanlar cok içten pazarlıklı olabiliyor kisiyi tanımıyorum ama belli olmaz sen söyle canimdoğru canım en iyisi konuşmak
Senide dünyalarrr güzelii yaşattsın inşaallahhh pinamm arkanda dağ gibi oğlun varr ❤Amin canım cok teşekkürler güzel dileklerin için çok mutlu oldum
Ah canım geçmiş olsun. Hiç üzülme. Sen çok güclü bir kadınsın. Bazı şeyler kötü şeyler hatırlatıyor insana işte. Ama bazen üstünemi gitmek gerek o şeylerin ne bu kötü şeyleri yenmek için bilmiyorum. Bende şu aralar sevemiyorum bakamıyorum bebeklere. Kendi eksikliğim aklıma geliyor. Hiç sevmiyorum bunuda zamanla inşallah geçerYok canım benim oyle birsey degil. Ben 4 aylik hamileyken oğlumun babasi degisti, hamileligimdede cok ciddi sağlık sorunlarım vardi. Herseyi tek başıma hallettim. Doğduktan sonrada boşanmaya karar verdi. O zamanlarda psikolojim cok kotu oldugu icin bebek sesi duyduğum anda o zamanki sıkıntı çöküyor kalbim sıkışıyor bir anda gözümden yaş akıyor. Hala aynımı bilmiyorum uzun zamandır yeni doğmuş bebek gormedim.
haklsıın canımAynen canım insanlar cok içten pazarlıklı olabiliyor kisiyi tanımıyorum ama belli olmaz sen söyle canim
BebikimmGünaydınn
Ben daha çok yirimm amaaaYerim bak haaaaaaaa
Senin mi bebisini almışlardıAh canım geçmiş olsun. Hiç üzülme. Sen çok güclü bir kadınsın. Bazı şeyler kötü şeyler hatırlatıyor insana işte. Ama bazen üstünemi gitmek gerek o şeylerin ne bu kötü şeyleri yenmek için bilmiyorum. Bende şu aralar sevemiyorum bakamıyorum bebeklere. Kendi eksikliğim aklıma geliyor. Hiç sevmiyorum bunuda zamanla inşallah geçer
Evet pinamSenin mi bebisini almışlardı
Evet pinam
Günaydın canımRöraaaayyyyyydddddddddduuuuuuunnnnnnnnn
İnşallah nasip olur yenidencanim suanda bebek gormek istememen cok normal kolay birsey degilki, genellikle yeniden hamile kaldıklarında geçiyor diyorlar
Isin nasul gidiyor kuzummGünaydın canım
iyi canım çok şükürIsin nasul gidiyor kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?