- 14 Nisan 2021
- 4.161
- 22.194
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #22.921
Huuuu kahveciler sabahliyorHahaaaaaaa sen erken uyumussun kuzu asıl ben kahve ful ayakta
Ayyy harikaaaanasılsın kurbişim bu gün patrona çıkıcam demeliyim son ayıma girdim
Namaza kalkmıştım kuzumNapün kız o satte
internette yok adamın kafası bulanık ama demem gerek son bir ay eleman baksın yaniİyim bitanem. Alıştıra alıştıra söyle adamavay be az kaldı minnosum
gidiyorum ya şaka makaAyyy harikaaaa
Bebisim okula basladi ya dun bugun 2. GunumuzduBebikimmm ne heyecanıdirr bu kızzz
Allah kabul etsin canım benimNamaza kalkmıştım kuzum
Aynen nerede bıçak görsek aklımıza
He ya bulsun oda elemanınıinternette yok adamın kafası bulanık ama demem gerek son bir ay eleman baksın yani
gidiyorum ya şaka maka
Kız dün resmi tatil değil miydiBebisim okula basladi ya dun bugun 2. Gunumuzdu
Kız dün resmi tatil değil miydi
Hala demedin mi canim sennasılsın kurbişim bu gün patrona çıkıcam demeliyim son ayıma girdim
Ben şu ara hiç bir bebeeğe bakasım gelmiyor psikolojik heraldeMisal ben ilk hamileligimde yegenimin instagramindan hep bebek videolari fotoğraflarına takmıştı m zihinsel ve bedensel olarak cagirmisim demekkikola içiyorum yanıyor içim
iş arkadaşlarım engelledi söylememi hala söyle diyorlar internet kablosu çalındı işler durumuş durumda canı sıkkkın hiç deme dediler bekliyorumHala demedin mi canim sen
Yeni doğmuş ağlayan bebek sesi duyunca benim rengim benzim atiyor cok kotu oluyorumBen şu ara hiç bir bebeeğe bakasım gelmiyor psikolojik heraldeama öğrendiğim iyi oldu bunu
Bende soda içtim
ne görcem kiAllah kabul etsin canım benim
Aynen nerede bıçak görsek aklımızaJou geliyor
He ya bulsun oda elemanınışakayı düğün günü görürsün
Canim adami zor durumda bırakırsın kizar hakli olur direk git söyle bence. Ben kızardımiş arkadaşlarım engelledi söylememi hala söyle diyorlar internet kablosu çalındı işler durumuş durumda canı sıkkkın hiç deme dediler bekliyorum
Aa nedenki üzülüyormusunYeni doğmuş ağlayan bebek sesi duyunca benim rengim benzim atiyor cok kotu oluyorum
yerimi birini ayraladım canım buranın uzun zamandır elemanı olan abla var 7 yıllık eleman söyleme dedi o tutuyor beniCanim adami zor durumda bırakırsın kizar hakli olur direk git söyle bence. Ben kızardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?