- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.021
Sabah beri seni seviyom laMinnosa sevisine begenmedimm
Tövbeeee o nasıl bir anlatım laHahahahaha hiçbirşey yok kuzzz bi sokuyo veriyo tamam bitti
Duygulandumm vallaha bak hastayum zaten hep sevSabah beri seni seviyom la
Sende herşey alttan anlama ulaaTövbeeee o nasıl bir anlatım la
Get la sen ne biçim anlatmışsınDuygulandumm vallaha bak hastayum zaten hep sev
Sende herşey alttan anlama ulaa
İnşallah nasipse artık kucağıma alacağım şekilde olsunOlur canım neden olmasın kotu dusunme ❤
Cok agırr be ilac kuzu ondan mide bulantısı bile yapıyor sabah çok iyiydim iğne oldum gene başladı sağlık ocağı bile dedi bu çok ağır dedii oyüzden acilden vurulman daha iyi demişti banaGet la sen ne biçim anlatmışsın
Geçmiş olsun çiçeemmm ya fayda etmiyor mu ilaçlar
Anladım canım benim inşallah şifa olsun da çabucak atlatırsın kuzum uaCok agırr be ilac kuzu ondan mide bulantısı bile yapıyor sabah çok iyiydim iğne oldum gene başladı sağlık ocağı bile dedi bu çok ağır dedii oyüzden acilden vurulman daha iyi demişti bana
Benim eşimde ay bana biseyler oluyor diye bayılıyor
Sağoll çiçemm inan iştah bırakmadı beniAnladım canım benim inşallah şifa olsun da çabucak atlatırsın kuzum ua
Röraydınını seveyim seninRöraaaayyyyyydddddddddduuuuuuunnnnnnnnn
Minnosprenses Cookiie coconatt @zorunlunick ASSOSyal @MssPARE Catlak-kurabiye @Buralardutluuugdu @Morrmeneksee BlueBerry4268 @Yasnaz @madammor @N u r mavikelebek34 Wilma11 PlutonMerkez
Yaaaaaa kuzuuuuu seni yirim bak haaaaa
Tünaydın sabah çok mutlu heyecanlıydım sonuç hüsranla bittiWilma11 buralardasın ama gunaydınımı görmedun hehh
Tövbe nolduTünaydın sabah çok mutlu heyecanlıydım sonuç hüsranla bitti
Olsunn geç olsun güç olmasın kuzuuuuuuRöraydınını seveyim seninBiraz değil bayağı geç oldu bitanem ama kusura bakma canım
Kızım anaokula başlayacaktıTövbe noldu
Bende seni yerumm sosyalimmmmYaaaaaa kuzuuuuu seni yirim bak haaaaa
Sonra neoldiki gidemedin ondanmı şey ettiinKızım anaokula başlayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?