- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.185
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.041
Yok gittim de girmek istemeyen cpcuklarda vardı ağlıyo benim kız da etkilenmez mi valla kötü oldu yoksa çok hevesliydi tüm hevesi gittiSonra neoldiki gidemedin ondanmı şey ettiin
Korktu iştee oda nevar içerde ne yapcaklar bize diye ayy allahum yaYok gittim de girmek istemeyen cpcuklarda vardı ağlıyo benim kız da etkilenmez mi valla kötü oldu yoksa çok hevesliydi tüm hevesi gitti
Sadece benim kız degil bütün cocuklar aynı olmuşKorktu iştee oda nevar içerde ne yapcaklar bize diye ayy allahum ya
TAVUK pilavOlsunn geç olsun güç olmasın kuzuuuuuu
Aksama ne yemek var hemen direk sorarı.
Bende patlıcan mısakkaTAVUK pilavsende ne var
Kocimm evde yok askumm buhafta sadece kahvaltıyı beraber ediyoruzzTAVUK pilavsende ne var
Yaa ilkgün oyle olur kuzum yaa alışıcak ağlıya ağlıya 1 hafta gidicek böyleSadece benim kız degil bütün cocuklar aynı olmuş
Ohhh miss yanına da cacıkBende patlıcan mısakka
Kendin yemeyecekmisin hiç birsey bitanem ???Kocimm evde yok askumm buhafta sadece kahvaltıyı beraber ediyoruzz
Istahım hiçyok askummOhhh miss yanına da cacıkne güzel olur afiyet olsun canım
Kendin yemeyecekmisin hiç birsey bitanem ???
Neyin var joum bugun neşesizsinIstahım hiçyok askumm
Ahhh migimm kaçgündür hiç görmüyon anca baskasıyla sohbet ediyon burdaNeyin var joum bugun neşesizsin
şu beğenme emojilerine ağzının uyu akan varya onuda ekleselerTAVUK pilavsende ne var
İlaçlardan mıIstahım hiçyok askumm
Ahhh canım benim kusura bakma takip edemedim buraya sanırım eskisi gibi kk yi takip edemiyorumAhhh migimm kaçgündür hiç görmüyon anca baskasıyla sohbet ediyon burda
Kacgündür hastayım ben
Pazartesi doktora gittim yüksek enfeksiyon kaptım totom iğne vuruliyy mide bulantısı halsız yaptı benii çok ağır bi ilaç olduğu için
Sabah akşam vuruluyom şimdi 5 tede gitcem hastaneye vurulmaya
Inşaallah bitanem sende iyi oll hiç iyi görmüyorum ben seniiAhhh canım benim kusura bakma takip edemedim buraya sanırım eskisi gibi kk yi takip edemiyorum
Çok çok geçmiş olsun joum en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
Evett iğne vuruldugumda hemen mide bulantisi basliyoİlaçlardan mı
Yok kız iyiyimInşaallah bitanem sende iyi oll hiç iyi görmüyorum ben senii
Benimde yoktu ama zorla da olsa yedim sende ye birşeyler salata felan yap da ye ac ac olmaz yoksa hiç atlatamazsinIstahım hiçyok askumm
Iyi bakaluummYok kız iyiyim
Evett kuzum haklisin 5 i bekliyorum biranonce vurulup geliyim eveBenimde yoktu ama zorla da olsa yedim sende ye birşeyler salata felan yap da ye ac ac olmaz yoksa hiç atlatamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?