- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #23.061
Hahahahşu beğenme emojilerine ağzının uyu akan varya onuda ekleselercanım çekti kız yanınada ayran yapmayı unutma
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahşu beğenme emojilerine ağzının uyu akan varya onuda ekleselercanım çekti kız yanınada ayran yapmayı unutma
![]()
Kaç dk hastane yle senin ev mesafesi .??Evett kuzum haklisin 5 i bekliyorum biranonce vurulup geliyim eve
Ama nedennnnaynı ben![]()
Arabayla 10 dk ama otobus dolastığı için sağolsunn 5bucukta iniyorum azcukta yürümesi var 10 dk girene kadar olana kadar oluyo 6Kaç dk hastane yle senin ev mesafesi .??
Yaaa demekki gece uykusunu almak lazımmışSabahlamak güzelde benim kız sabahlamiyor ondan sonra ben pert![]()
fobim var iğne görünce fenalık geliyor birden elim ayağım boşalıyorAma nedennnn
yap yap ayran güzel olurHahahahkeşke yapsalar
Ayranda yapayım yanına güzel Olur
![]()
Nasıl çocuk dogurcaz acabafobim var iğne görünce fenalık geliyor birden elim ayağım boşalıyor![]()
![]()
oraya hiç gelmeNasıl çocuk dogurcaz acaba![]()
oraya hiç gelme
Allah kolaylığını verir herhalde o zaman öyle düşünüyorum.
önce evleniyimde sonra düşünürüm onu daha o kısma varKandır kendini kandır
![]()
önce evleniyimde sonra düşünürüm onu daha o kısma var![]()
Aaa doğru daha sırada başka iğneler var![]()
Aynen canım ruh gibi geziyorum ortalıktaYaaa demekki gece uykusunu almak lazımmışSabah uyutmuyolar çünkü
![]()
1 saat yol cekiyon yani kuzum benimArabayla 10 dk ama otobus dolastığı için sağolsunn 5bucukta iniyorum azcukta yürümesi var 10 dk girene kadar olana kadar oluyo 6![]()
O zaman sana şimdiden afiyet olsun canımyap yap ayran güzel olur
evdeki yemek bitsin bende yapcam
Bebeğimmm
Sabah gunaydimi niye görmiyin heeehhhhhh başka konulara girip patpat yazaysun tabiii püüü sanaaaaBebeğimmm![]()
Geldimm eveeee bugünüde atlattın çok şükür aşkooooo1 saat yol cekiyon yani kuzum benimhepsi iyilesmen için ama
O zaman sana şimdiden afiyet olsun canım![]()
Yaaa bak ama sabah kime yazdım ben acepSabah gunaydimi niye görmiyin heeehhhhhh başka konulara girip patpat yazaysun tabiii püüü sanaaaa![]()