- 25 Ağustos 2019
- 62.524
- 120.072
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #23.101
hahahahahaha huhuvvvvvvvvvvvvv beybiiiiiii gelllDersin seni halleyle aldatıyorumidare etsin artık hep onaa mı bşrazcık ta baaaaa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahahaha huhuvvvvvvvvvvvvv beybiiiiiii gelllDersin seni halleyle aldatıyorumidare etsin artık hep onaa mı bşrazcık ta baaaaa
![]()
Gelem çok üşüdüm şuan azcık ısıthahahahahaha huhuvvvvvvvvvvvvv beybiiiiiii gelll![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahhhhh canımm yaaa bidaha ne zaman gelcen anana allah bilir dimiGelem çok üşüdüm şuan azcık ısıth.limanındayım gediyomm angaradan
![]()
evtt tedavi baslıcak felan nasıl gelemahhhhh canımm yaaa bidaha ne zaman gelcen anana allah bilir dimi
ankara soğudu heralde yaa gell ısıtıyımm seni sıcak sıcak miss gibi
bugün 1 saattir yağmur şakır şakırr şaşırdımda kaldım yaevtt tedavi baslıcak felan nasıl gelemve hakkaten üşüdüm dün yanıyorduk bugün üşüyoruz
![]()
Günaydın canım
Dur bende yapayım erkenden kalkmışken sabah kahvesi içeyim
bana eşlik et perimDur bende yapayım erkenden kalkmışken sabah kahvesi içeyim![]()
Afiyet bal olsun minnoşbana eşlik et perim![]()
Yapıp geliyorum prensesimbana eşlik et perim![]()
Bende yapayım kahve yok çay içicemYapıp geliyorum prensesim![]()
Hadi sende çayını al gelBende yapayım kahve yok çay içicem![]()
Valla bende kendi topigimi unutmuşumHadi sende çayını al gel
Migim senin topiği bulamıyorum oraya yazcam. Yazdıkca iş yapasım helir belki. Yol tarif et nerde bu topik![]()
TEŞEKKÜR EDERİM MİGİMAfiyet bal olsun minnoş![]()
Valla bende kendi topigimi unutmuşum![]()
YAP BAKALIM PERİMMMYapıp geliyorum prensesim![]()