- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.183
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.201
Toz nereden geliyor kapalı halde ben oNu çözemedimyaaa bugün iki odayı yap yarın 2 odayı banyoylada mutfağı yaparsın yaniii
illa bigünde hepsini yapmaa istersende yavaş yavaş et yoruldunmu öbür odaya geçersin
inankii ben 1 ay istanbuldaydımm daha tövbe etti istanbula 1 ay kalmamm eve geldim heryer toz
içinde falan öfff uğraşıyon falan eşimde yardım etti bana o da 1ay izinliydi zaten beraber gidip geldik
oda havasızlıktan sıcaktann heralde mesela kışın çok tozlanmıyor nedense benim dikkatimi çekti çokToz nereden geliyor kapalı halde ben oNu çözemedim
Hava makinesi varmış ondan hiç evde toz olmuyormuş alsam mı bilemedimoda havasızlıktan sıcaktann heralde mesela kışın çok tozlanmıyor nedense benim dikkatimi çekti çok
varmış eve te toz yapmıyomumuymuşşHava makinesi varmış ondan hiç evde toz olmuyormuş alsam mı bilemedim
Ben sevgi choi kanalında görmüşümvarmış eve te toz yapmıyomumuymuşş
evett doğrudurr olabilirr anaaa acaban e kadar kızBen sevgi choi kanalında görmüşüm
Toz yapmıyor galiba
Kocası koreli korede toz olıyo çok fazla hava makinesini oradan gördüm dikkatim çelti tozlar makineye giriyo temizlemesi var bide
Bilmemevett doğrudurr olabilirr anaaa acaban e kadar kız
Coook severim ve dinlerimGüne pozitif başladım günaydınlaaaaarrrrrrrr
Hadi bakalım kalkın
Morrmeneksee Jou MssPARE Wilma11 ASSOSyal bebeklinick @Bal Perisi @Kahve __Kokusu Minnosprenses @Mavera2048 PlutonMerkez @Yasnaz Madammor coconatt Catlak-kurabiye @N u r @Emma3
AAHAHAHAH
Hadi bakalım uzun zamandır oynamiyoduk
Haydi ver coşkuyu uuuuuuu
Haydi kızlar rrrrrr
D u t
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
ASSOSyal
Jou
coconatt
Morrmeneksee
Madammor
Wilma11
@Yasnaz
mavikelebek34
PlutonMerkez
BlueBerry4268
bebeklinick
Haydeeeeee
yiiihhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bunasıl birşeydirrr haydiiiiiiiiiiiiiiiii ellerrr havayyaaaaaa dööööööööttttlerrrrr kıvırakk kıvırraakkkkkkkkkkkkk yandaaannnnnnnnnnnnnnn
Haydi kızlar rrrrrr
D u t
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
ASSOSyal
Jou
coconatt
Morrmeneksee
Madammor
Wilma11
@Yasnaz
mavikelebek34
PlutonMerkez
BlueBerry4268
bebeklinick
Haydeeeeee
yiiihhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bunasıl birşeydirrr haydiiiiiiiiiiiiiiiii ellerrr havayyaaaaaa dööööööööttttlerrrrr kıvırakk kıvırraakkkkkkkkkkkkk yandaaannnnnnnnnnnnnnn
Hahahahahaha allahummm yiycemmm yaaa paremmmm offffff bugünün enerjine bayıldımm yavvv hep böyle ollll ooohhhh misss karıya bak yavvv yandan yandanHaydeéee
Hahahaha ne coşkulu amaHahahahahaha allahummm yiycemmm yaaa paremmmm offffff bugünün enerjine bayıldımm yavvv hep böyle ollll ooohhhh misss karıya bak yavvv yandan yandan
Şıkıdım şıkıdım oynuyoruzz
Haydi kızlar rrrrrr
D u t
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
ASSOSyal
Jou
coconatt
Morrmeneksee
Madammor
Wilma11
@Yasnaz
mavikelebek34
PlutonMerkez
BlueBerry4268
bebeklinick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?