Gitmicemm diye ağlıyormuş orada beni kaçirdilar korktum diyormuş şu an babannesinde 1 de götürecek bakalım ne olacak
Off iyice strese girdim
kim kaçırdı anamm kimi öyle gördüde kaçırdılar dedi yaa ay nasıl etilemiş öyle okuldan ya
öğlencimii

kim kaçırdı anamm kimi öyle gördüde kaçırdılar dedi yaa ay nasıl etilemiş öyle okuldan ya
öğlencimii
Evet öğlenci Valla yanına veli olması gerekiyordu yanlış yaotılar bütün çocuklar korkmuş ağlamış oda etkilendi daha ilk günden okuldan soğudu yavrum ya

Reactions: Jou
Evet öğlenci Valla yanına veli olması gerekiyordu yanlış yaotılar bütün çocuklar korkmuş ağlamış oda etkilendi daha ilk günden okuldan soğudu yavrum ya
bide öğlenci rahat bi uykuyla uynaıp gidicek işte okula canım benim ya

Kavusmaz olaydım evi götürüyorrr daha yeni başladm nasıl bitecek bilmiyom
yaaa bugün iki odayı yap yarın 2 odayı banyoylada mutfağı yaparsın yaniii
illa bigünde hepsini yapmaa istersende yavaş yavaş et yoruldunmu öbür odaya geçersin
inankii ben 1 ay istanbuldaydımm daha tövbe etti istanbula 1 ay kalmamm eve geldim heryer toz
içinde falan öfff uğraşıyon falan eşimde yardım etti bana o da 1ay izinliydi zaten beraber gidip geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…