- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.183
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.181
kuzumm benimm sağolllİyi olmana çok sevindim joum hep iyi ol
Gitmicemm diye ağlıyormuş orada beni kaçirdilar korktum diyormuş şu an babannesinde 1 de götürecek bakalım ne olacakkuzumm benimm sağolll
sen nasılsınn kızını getirebildinmi okula
kim kaçırdı anamm kimi öyle gördüde kaçırdılar dedi yaa ay nasıl etilemiş öyle okuldan yaGitmicemm diye ağlıyormuş orada beni kaçirdilar korktum diyormuş şu an babannesinde 1 de götürecek bakalım ne olacak
Off iyice strese girdim
Evet öğlenci Valla yanına veli olması gerekiyordu yanlış yaotılar bütün çocuklar korkmuş ağlamış oda etkilendi daha ilk günden okuldan soğudu yavrum yakim kaçırdı anamm kimi öyle gördüde kaçırdılar dedi yaa ay nasıl etilemiş öyle okuldan ya
öğlencimii
Öğretmenler içeri alınca acaba kaçırma gibi mi hissetti kıyamamGitmicemm diye ağlıyormuş orada beni kaçirdilar korktum diyormuş şu an babannesinde 1 de götürecek bakalım ne olacak
Off iyice strese girdim
Girişinde öyle hissetti ağladı çokÖğretmenler içeri alınca acaba kaçırma gibi mi hissetti kıyamam
bide öğlenci rahat bi uykuyla uynaıp gidicek işte okula canım benim yaEvet öğlenci Valla yanına veli olması gerekiyordu yanlış yaotılar bütün çocuklar korkmuş ağlamış oda etkilendi daha ilk günden okuldan soğudu yavrum ya
Bakalım ne olcakbide öğlenci rahat bi uykuyla uynaıp gidicek işte okula canım benim ya
eee neolcak 1 hafta böyle çilesi oluyorr herkes ağlamasa etkilemez aslındaBakalım ne olcaksanirim okuldan alıcaz gitmese
Bugün düzgünce sınıfa girerler inşallah ağlamalar olmasıneee neolcak 1 hafta böyle çilesi oluyorr herkes ağlamasa etkilemez aslında
Günaydınn kalktım ev işine başladım bile ne pozitif bir güne uyandımmGüne pozitif başladım günaydınlaaaaarrrrrrrr
Hadi bakalım kalkın
@MorrmenekseeJou MssPARE Wilma11 ASSOSyal @zorunlunick @Bal Perisi @Kahve __Kokusu Minnosprenses @Mavera2048 PlutonMerkez @Yasnaz @madammor @coconatt @Catlak-kurabiye @N u r @Emma3
Kavusmaz olaydım evi
Ahahah diğerini sevmedin mi sosyalimmm
Icinde havuç patates var diye sebzeli isteE ben hep öyle yapıyorum sosyalimm. O sebzeli mercimekmi oluyormuş
Yok sevmedim beybi, pikacu diyesim geliyodu iyi oldu böyleAhahah diğerini sevmedin mi sosyalimmmbende sklmıstm o pis pikacudan
ooo hızlısın kolay gelsinGünaydınn kalktım ev işine başladım bile ne pozitif bir güne uyandımm
Aaayyy hadi inşaallahh olur böyle şeyler yaBugün düzgünce sınıfa girerler inşallah ağlamalar olmasın
yaaa bugün iki odayı yap yarın 2 odayı banyoylada mutfağı yaparsın yaniiiKavusmaz olaydım evigötürüyorrr daha yeni başladm nasıl bitecek bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?