- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.561
Papatya sevilmez mi pek bir zarifbende paaptya severimmm
sağol canım benim
hele rengiPapatya sevilmez mi pek bir zarif
Annemdeydim canm bugün eve dönücem kuzenimin asker eğlencesi vardı dün onun için gelmiştim@Yasnaz nerdesunn sesun çıkmayyyy
haftasonu benimde olabilir bir sürü iş var temizlik, yemek, bulaşık, alışveriş birde araya gezme sıkıştırmam lazımbende firardayım hafta sonu
başka bir yere kullan mutfakta falan yada balkon kapısında canımAy kızlar benim salonun camı çok büyük. Bende ne akla hizmetse o koca cama tek bir stor yaptırmışım. Taşımıyor meganizması sürekli düşüp duruyor. Perdeci geldi sağlamlaştırdı biraz iyi gitti yine başladı. Bugün yine düştü. Şimdi ben bunu napıyım ya ne önerirsiniz. Versem perdeciye kesse bicse birşeyler olurmu
Heryerde varki canım gerek başka hiçbir yere stor ihtiyacım yok. Birde bu büyük epey hiçbiryere uymaz. Elimde olsa hepsini atcam çöpe direk güneşlik alcam da daha yepyeni kıyamıyorum.başka bir yere kullan mutfakta falan yada balkon kapısında canım
onuda yaparlar evet ama görüntü kalabalığı olmaz mıHeryerde varki canım gerek başka hiçbir yere stor ihtiyacım yok. Birde bu büyük epey hiçbiryere uymaz. Elimde olsa hepsini atcam çöpe direk güneşlik alcam da daha yepyeni kıyamıyorum.
cam 3 bölmeli diyorum 3e böldürsem 3 ayrı meganizma taktırsam. Böyle birşey yaparlarmı acaba
Ama başka türlü olmuyorki taşımıyor minnoşum ayda bir paldır küldür birşeyler düşüyor aklım çıkıyoronuda yaparlar evet ama görüntü kalabalığı olmaz mı
aahahahahh canım 2 ye böldür enazındanAma başka türlü olmuyorki taşımıyor minnoşum ayda bir paldır küldür birşeyler düşüyor aklım çıkıyor
Bölünüyorsa evet yaptırayım artıkaahahahahh canım 2 ye böldür enazından
Bölerler canımBölünüyorsa evet yaptırayım artık
Afiyet olsun canım
ooo sende hep bi kınaydı eğlenceydi keyfini çıkarıyorsunAnnemdeydim canm bugün eve dönücem kuzenimin asker eğlencesi vardı dün onun için gelmiştim
Götüreyim bir o halde bakalımBölerler canım
Coh severim kiz etmeAfiyet olsun canımsende olur mu helede beyaz çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?