- 18 Kasım 2020
- 20.821
- 50.057
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.521
sabah buluşalımOlurr çok iyi olur birbirimizi gaza getiririm
Teşekkür ederim minnoşumtak etti tontonluk artık olmucam
Artık erkenden kalkıp kahvemizi içicez biz ai uyyyunn
Yakama karanfil takıp seni beklicem kayfemlesabah buluşalım
oyşş bende başıma papatya tacı yapıcamYakama karanfil takıp seni beklicem kayfemle
Ah bee yok be yavrumSenünnn varmı kirazunnnn
Ya sen ne tatlı bi gelin olacaksın yaaoyşş bende başıma papatya tacı yapıcam
canım sosyalımmmYa sen ne tatlı bi gelin olacaksın yaa
Kuzum yaaa hastalık çoğalıyor, ınş yasak gelmez. Gelirse bekleyecek mısınız pekicanım sosyalımmm
umarım düğün ertelenme canum
hastalıktan ziyade sosyalim halam yoğum bakımda covitten dolayıKuzum yaaa hastalık çoğalıyor, ınş yasak gelmez. Gelirse bekleyecek mısınız peki
Ayyy Minnosum benim allah acil şifalar versin inş, çok geçmiş olsunhastalıktan ziyade sosyalim halam yoğum bakımda covitten dolayırabbim şifa versin
normalde yasak gelsede sınırlı sayı olur yinede ertelemeyiz öyle konuştuk
Allahım hayırlı olanı nasip etsin inşallahhastalıktan ziyade sosyalim halam yoğum bakımda covitten dolayırabbim şifa versin
normalde yasak gelsede sınırlı sayı olur yinede ertelemeyiz öyle konuştuk
Inşaallahh yaaa iyi olurumda şu mide bulantım olmazsa içeriim bitanem doktor busefer antibiyotik ilac verdi bana gene çöktü beniiTamam o zaman pazartesiden sonra sabah kahvelerimiz olsun
Hehhhhh bakk kahveyi mumla ararıxzz burda herkes i içerken görürüzzz vallahaa dalarum onlaraa gözardı ederimm kimse paylaşamazz ben varken kahveyiSenin olunca görcez sanki demiiii rozeliiiiev cocuk derken kayfeyi mumla ararız
Ozamn bende pıçağımı kapar gelirim toplu katliamHehhhhh bakk kahveyi mumla ararıxzz burda herkes i içerken görürüzzz vallahaa dalarum onlaraa gözardı ederimm kimse paylaşamazz ben varken kahveyi
Eh öyle böyleafiyet olsun tadı nasıl
Hhahahahahaha evetttt katliam ederiz vallahaaaOzamn bende pıçağımı kapar gelirim toplu katliam
sıkıysa bir kayfe içsinler ikimiz keseriz hepsini kaçarızHhahahahahaha evetttt katliam ederiz vallahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?