- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.955
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.661
Biz tanışmadık galiba ben yokken mi geldin önce mi vardın maviş bilemedimGünaydın canım
yok be cocom hizmet beklerlerBırak gelsinler azcık iş yaparlar da sana kalmaz belki
Hayaller sellere karıştıyok be cocom hizmet beklerler
maaleseffHayaller sellere karıştı
Yaaaa hiç hoş değil çocuğu böyle yerlere götürmek anacım sanki oyun parkımaaleseffay hepsinin bir düzine çocukları var umarım getirmezler
ahahahahhaYaaaa hiç hoş değil çocuğu böyle yerlere götürmek anacım sanki oyun parkı
Not : (youtube yazıyorlar ya onun gibi) ieride bunu unutmayayım arada beğenin göreyim gitmeyeyim
Sıyıracağını hissettiğin an gel yardır bize git, özelde tabi amanahahahahha
umarım bu gün kafayı sıyırmam
hemen kaçarım buraya hiç biride dur otur demez vallah kendimi tutarmıyım bilmem üstlerine atlamam inşalalhSıyıracağını hissettiğin an gel yardır bize git, özelde tabi aman
Taze gelinsin sen statünü koruhemen kaçarım buraya hiç biride dur otur demez vallah kendimi tutarmıyım bilmem üstlerine atlamam inşalalh
o sanki biraz zor tahammül edemiyorumTaze gelinsin sen statünü koru
Ohhh bol bol ferahlamalar beybiIyiyim canım bende, psikologla randevum var onu bekliyorum
KüserimYaaaaaa sen oyle yok fistikimm yok bilmem ne dersen kirazida ver ona öyle olur huuhhhh
Cık cık cık bizimle diğılsın diyeceklero sanki biraz zor tahammül edemiyorum
Bize kıskanmak düşerr cocoooooo
Olabilir canım arada kaynamıştır bende hatırlamıyorum tanıştığımızıBiz tanışmadık galiba ben yokken mi geldin önce mi vardın maviş bilemedim
Neyse nam-ı diğer Coco ben
Şurda yazan herkesi kopyala yapıştır yapsam olur mu ki
Etiket yapmayınca görende yazan da yok ayol
Gü nay dııııııııııınn
ASSOSyal Jou Minnosprenses @Bal Perisi @MssPARE @Emma3 mavikelebek34 Madammor @Catlak-kurabiye @Buralardutluuugdu
Hosgeldunnn bebikkkk kahve içelummiiKizlarrrrrrr napiyosunuzzz herkeslere selammmİnternet ve Wifi sorunu nedeniyle iki gun uzak kaldim buralardan nasilsinız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?