- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.701
Yaaa
Yaaaaaaaaaaaaaaaaa ama çok üzülürler ki
Napiyim kuzum eşimi işe yolladım gece geliyo vadiyalar değişiyorBebeğimm napiyon
Benimki de geldi de uyuyor bileNapiyim kuzum eşimi işe yolladım gece geliyo vadiyalar değişiyorbense uzanmışım öyle
Bu hafta akşam yemeği kafam rahatladu yavvBenimki de geldi de uyuyor bile
Bende makarna var aksamaBu hafta akşam yemeği kafam rahatladu yavv
amannn yesun makarnaBende makarna var aksama
Şöyle bi düsünüyorumdaBu hafta akşam yemeği kafam rahatladu yavv
Bize kıskanmak düşerr cocoooooo
Geç olsun güç olmasınOlabilir canım arada kaynamıştır bende hatırlamıyorum tanıştığımızı
Kim kimi kimdenAzıcık kıskandık
Afiyet olsun kuzucuk
Afiyet olsun canım
yokkk gerçekten yapmıycazz aha ben yaaaa öğrenci evi gibi akşam üşenip kendime makarna yapıp yediğim oldu çoğu zamanŞöyle bi düsünüyorumdaErkekler olmasa biz yemek yapmiycaz haaaa
evettt şu çay bardağunla demüüü püüü sanaaa ataydun yaIıı
Geç olsun güç olmasın
Kim kimi kimden
Afiyet olsun kuzucuk
Ayy ben sabah içtim atmayı unuttum meşhur bardağımla
Afiyet olsun canım
Bazen bende öyleyim atistiriyorum sadece yetiyoryokkk gerçekten yapmıycazz aha ben yaaaa öğrenci evi gibi akşam üşenip kendime makarna yapıp yediğim oldu çoğu zaman
Bu sabah 7 de kalktım 8de içtim galiba daha aymadım ya ondandırevettt şu çay bardağunla demüüü püüü sanaaa ataydun ya
aklun nerdeydi allah bilir
hemde pisss boğazlarıı hergün 3 çeşit yemekk bide alıştırmışım dünden kalan yemeği yemiyo ben zaten pek sevmemmBazen bende öyleyim atistiriyorum sadece yetiyorAhhh bu kocaların koca boğazları yok mu
Aayy cokta alistirmamak lazim vallahemde pisss boğazlarıı hergün 3 çeşit yemekk bide alıştırmışım dünden kalan yemeği yemiyo ben zaten pek sevmemm
dünden kalan yemeği zor yiyom bigün işim olacağı zaman 2 günlük yemek ediyorum yiyoruzzz kocamda yiyo ama benimle alıştı hergün ayrı ayrı çeşit yemek
onada alışırsınnn biraz değişiklik olur cocommmBu sabah 7 de kalktım 8de içtim galiba daha aymadım ya ondandır
Ha birde dün filtre kahve aldım tam bir saflık yaptım dalgınlığıma geldi kağıt filtre ye göre çektirmişim kahveyi bende french preess var içemiyorum bunu düşünüyordum nasıl içecem dşye
işteee ben öyle haftaya şimdi hergün yemek yapcammAayy cokta alistirmamak lazim vallaHergün ayri ayri bide ne yapsam diye düsünüyo insan
Kahveyi yapıp içecek alet edavat yokki aygızonada alışırsınnn biraz değişiklik olur cocommm
Ben kafama göre be canuuuumm ne isterse canim onu yapiyom nasi olsa secmiyo yemekişteee ben öyle haftaya şimdi hergün yemek yapcamm
ama liste yapcam haftalık menüleri yazıyorum bazen kafam rahat oluyo onu yapcam bunu yapcam diye
gell bana gel gel gelllKahveyi yapıp içecek alet edavat yokki aygız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?