- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.901
Oyyy cooommmm senin yokluğun nasıl fark edilmezBeni kimse aramıyo artık eskisi gibii bidaha beni sormayanı sormayacemm BİTTİ
Yaaaaaaaaa kubrişimmmOyyy cooommmm senin yokluğun nasıl fark edilmezgünümüzün güneşi neşesi seniii
Senden daha tatlı değilimdirYaaaaaaaaa kubrişimmmçook tatlusun çoookkkk
Beni kimse aramıyo artık eskisi gibii bidaha beni sormayanı sormayacemm BİTTİ
Daha tatlusundurr benceSenden daha tatlı değilimdir
Cok seviyorumm seni
Cokta dinleduğim şarkıydi ve bıkmıştım ensonda
Nasıl zarafet Allah'ım çok güzelsinizzz fıstıklar size gelsin bu şarkı
MssPARE Minnosprenses Jou Morrmeneksee Cookiie D u t coconatt ASSOSyal bebeklinick cevizli tarcinli kek athena M Mutluuu06 mavikelebek34 BlueBerry4268 Madammor PlutonMerkez @Yasnaz Wilma11 i p e k
Bende öyleyim ya bıkana kadar dinliyorum suyunu çıkarıyorum iyice sevdiğim şarkınınCokta dinleduğim şarkıydi ve bıkmıştım ensondao senin güzelliginn kubrişş ballukuymakkkj
Teşekkür ederimTesekkur ederim size de afiyet olsun❤
Aynenn oyüzden bıkmışım heptenBende öyleyim ya bıkana kadar dinliyorum suyunu çıkarıyorum iyice sevdiğim şarkının
İnşAllah öyledirOyy fincanını yerimkısmetin taşıyor maşallah fıstık
MssPARE Minnosprenses Jou Morrmeneksee Cookiie D u t coconatt ASSOSyal bebeklinick cevizli tarcinli kek athena M Mutluuu06 mavikelebek34 BlueBerry4268 Madammor PlutonMerkez @Yasnaz Wilma11 i p e k
Ohhhhh tam cistak cistak
Kurabiyemmm nasılsın
İyim canım benim sen nasılsınKurabiyemmm nasılsın
Canım benim çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?